Rösle Elegance Koekenpan – 2 Stuks RS 132147

120,00

Hittebestendig tot wel 260 graden Celsius,Stijlvolle toevoeging aan iedere keuken,Nooit meer je lekkere vlees aanbranden met deze pannenset in huis

Artikelnummer: 91362eaf8185 Categorie: Tag:

Beschrijving

Je eigen chef
Met deze pannenset van Rösle waan je je echte chefkok. Koken zonder goede koekenpannen is lang zo leuk niet. Wie deze set aanschaft hoeft niet langer te vrezen voor het aanbakken van dat lekkere stuk vlees, want de keramische antiaanbaklaag voorkomt deze problemen. De pan is snel op temperatuur, zodat je kookkunsten nog beter tot hun recht komen. De koekenpannen zijn daarnaast ook geschikt voor de vaatwasser. En heeft je gerecht nog wat hitte nodig? Dan schuif je ze probleemloos in de oven. 

Eindeloos kookplezier
Deze set bevat twee topkwaliteit koekenpannen met een diameter van 20 en 28 centimeter. De hitte wordt optimaal verdeeld over de pan. Of je nou graag kookt of het gemaakte lekkers vooral met liefde opeet, deze  pannenset van Rösle is een echte toevoeging voor je keuken. De handgrepen zijn gemaakt van roestvrijstaal. Welke warmtebron je ook gebruikt, met deze lichtgewicht koekenpannen zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat de eters met de feestdagen maar komen!

Back to Top