Mr Safe SD-100 Rookmelders – 10 jaar batterij – 2 stuks

60,00

Produceert dezelfde geluidssterkte als een zware vrachtwagen,Behalve akoestische ook visuele alarmmeldingen,Batterij met lange levensduur en end-of-life signaal,Inclusief alle benodigde montagematerialen

Artikelnummer: 5ba1347e1d5d Categorie: Tag:

Beschrijving

Bescherm je huis en familie effectief tegen brand met de Mr. Safe SD-100 rookmelders
Een draadloze rookmelder van het merk Mr. Safe kan binnenshuis gebruikt worden om jou te waarschuwen in het geval van brand of rook. Dankzij de geoptimaliseerde optische functie weten rookmelders van Mr. Safe zelfs een klein, smeulend vuurtje te detecteren. Het akoestische alarm dat door de rookmelders wordt afgegeven bedraagt 85 decibel en is zo te vergelijken met een zware, voorbijrijdende vrachtwagen of twee ruziënde mensen. De rookmelder zal je zelfs uit je diepste slaap weten te wekken. De maximale decibelsterkte geldt tot een straal van drie meter. Ook worden er visuele signalen afgegeven.  

Batterijen waar je een decennium op kunt vertrouwen
Rookmelders van Mr. Safe worden in sets van twee verkocht. De meeste gebruikers plaatsen een rookmelder in hun keuken en een in hun slaapkamer. Dankzij de meegeleverde montagematerialen (haakjes, schroeven en magnetische houders) wordt het bevestigen van het apparaat een fluitje van een cent. Bedrading is niet nodig en de bediening geschiedt met slechts één knop. De batterij heeft een levensduur van tien jaar en geeft het zelf aan wanneer hij toe is aan vervanging.

Back to Top