Aanbieding!

39,95

Deze SanDisk Ultra microSD-kaartjes bieden de snelheid en capaciteit die je vandaag de dag nodig hebt in jouw telefoon, tablet of camera.

Artikelnummer: b29c11a78c07 Categorie: Tag:

Beschrijving

Omschrijving:

Deze SanDisk Ultra microSD-kaarten bieden de snelheid en capaciteit die je vandaag de dag nodig hebt in jouw digitale camera. Dankzij de hoge overdrachtssnelheid zijn deze microSD-kaarten zeer geschikt om Full HD-video’s op te nemen. Maar ook voor het opslaan van je foto’s, video’s en apps op je telefoon of tablet zijn deze kaartjes perfect.
Er wordt natuurlijk ook een SD-adapter meegeleverd zodat je ze kunt uitlezen in een laptop of desktop.
Extreme omstandigheden
De Ultra geheugenkaarten zijn getest op extreme duurzaamheid en dit maakt ze temperatuur-, schok-, water- en röntgenstralenbestendig. Geschikt voor werkelijk alle omstandigheden dus! En dat is wel zo handig als je zee in de apparatuur klikt die je continu bij je draagt.
Memory zone app
De handige Memory Zone app die verkrijgbaar is in de Google Play store geeft je toegang tot je bestanden vanaf één locatie. Zo kun je backups maken, of eenvoudig bestanden vanaf je smartphone of tablet opslaan op je geheugenkaart. Het beheren van je gegevens was nog nooit zo overzichtelijk!

 

Korting: 71.00
Verzendkosten: 2.95