79,95

Geniet thuis op de bank van een heerlijke massage
Zelfs geschijkt voor in een autostoel
Verhelpt en voorkomt pijntjes in schouders nek en rug
Ook zeer effectief tegen hoofdpijn
Verwarmt en masseert
Met adapter en autoadapter
Specificaties
Afmetingen: 34 x 19 cm x 13 cm
Materiaal: ABS kunststof
110-120V & 220-240V stopcontact
Autoadapter meegeleverd
ON/OFF knop met 3 functies
Functie 1: Rechtsom draaien met verwarming
Functie 2: Linksom draaien met verwarming
Functie 3: Rotatie zonder verwarming
Verstelbare klittenband

Artikelnummer: 34ce37e0ef86 Categorie: Tag:

Beschrijving

Te druk voor de spa? Waarom geen luxe massagesalon in het comfort van je eigen huis? Met Cenocco’s nieuwe Cenocco Multifunctioneel Massagekussenkun je altijd en overal genieten van een fantastische massage: dat kan thuis op de bank, in bed maar ook in de auto!
De ergonomische samenstelling past perfect in de holte van je rug of nek, terwijl de 4 diep-geknede roterende knobbels wonderen doet voor het verlichten van pijn, knopen en spierspanning. Alles wat je hoeft te doen is achterover leunen, druk op de ‘On’-knop en laat je stress simpelweg wegsmelten. Geef jezelf het cadeau van ontspanning thuis, op het werk of op reis. Snelwerkende ontspanning en gemak komen samen in het Cenocco Multifunctionele Massagekussen. Therapeutische massages. Magnetische therapie. Deze massagekussen zal jouw spanningen verzachten en kalmeren. Bovendien produceert het dankzij de roterende ballen een traditionele handgemaakte massage. Je kunt het plaatsen in je hals, op je onderrug, onder de dij of op je kuiten. Het is gemakkelijk te dragen. Je kunt het zelfs in een tas meenemen om tijdens het werk te genieten van zijn voordelen.
Kenmerken
VERZACHT PIJNLIJKE SPIEREN: Krachtige 3-dimensionale diep-knedende Shiatsu-massageknobbels ontspannen overwerkte en gespannen spieren (elke minuut wordt de richting automatisch gewijzigd); Geavanceerde verwarmingsfunctie verzacht pijnlijke spieren en kan gemakkelijk aan & uit worden gezet
VEELZIJDIG, de ergonomische en compacte kussen-massager past perfect achter hals en lichaamscontouren van de onder- & bovenrug, buik, kuit en dij. 
HANDIGE BANDEN: Verstelbare Multifunctionele Banden kunnen het kussen verstellen gedurende de massage of kunnen worden gebruikt om de massager aan uw favoriete stoel te binden. 
VEILIG TE GEBRUIKEN: Het Cenocco Multifunctionele Massagekussen CC-9023 is uitgerust met oververhitting veiligheidsvoorziening & geprogrammeerd met 20 minuten automatische uitschakelfunctie voor veiligheidsredenen (UL goedgekeurde stroomadapter werkt op zowel 110-120V & 220-240V stopcontacten); Autoadapter meegeleverd