XL Schaduwdoek – Verkrijgbaar Als Vierkant Of Driehoekig Model! …

79,95

Gemaakt van luxe gewoven polyester
Waterafstotend en UV werend
Geen last van paal of voet zoals bij een parasol
Eenvoudig te monteren
Een sfeervolle verrijking van de tuin
Met roestvrijstalen ringen in de hoeken
Verkijgbaar in driehoekige of vierkante vorm (beide met stijlvolle curve over de zijden)
Inclusief bevestigingstouw
Opties
Driehoek 3,6 x 3,6 x 3,6 meter
Driehoek 3 x 3 x 3  meter
Vierkant 3 x 3 meter

Artikelnummer: bdaa5eedd41b Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de hoogwaardige schaduwdoeken kun je eindelijk ontsnappen aan de brandende zon en ontspannen in een comfortabele en koele buitenruimte. Of je nu een gezellig hoekje in je tuin wilt creëren, je terras wilt beschermen tegen de hitte of je kinderen wilt laten spelen zonder directe blootstelling aan de zon, onze schaduwdoeken bieden de perfecte oplossing.
Driehoekig of vierkant
Dankzij de driehoekige en vierkante opties, kun je het schaduwdoek kiezen dat het beste past bij jouw specifieke behoeften en de lay-out van je buitenruimte. Het driehoekige ontwerp is ideaal voor hoeken en kleine gebieden, terwijl het vierkante doek meer dekking biedt voor grotere ruimtes. Beide vormen zijn eenvoudig te installeren en kunnen aan palen, bomen of andere structuren worden bevestigd.
UV-bescherming
Onze schaduwdoeken zijn gemaakt van duurzame en UV-bestendige materialen die bescherming bieden tegen schadelijke zonnestralen, terwijl ze tegelijkertijd een goede luchtcirculatie mogelijk maken. Hierdoor blijft de temperatuur onder het doek aangenaam koel, zodat je kunt genieten van buitenactiviteiten zonder oververhit te raken.
Kies vandaag nog voor onze schaduwdoeken en creëer een comfortabele en stijlvolle schaduwrijke omgeving in je tuin. Bescherm jezelf, je gezin en je buitenmeubilair tegen de hitte en straal in de zomerzon!

Back to Top