29,95

Praktische HDMI-kabel voor je smartphone/iPhone of laptop
Bekijk foto’s en filmpjes eenvoudig op je tv
Geen gesukkel meer met laptop of chromecast
Keuze tussen micro USB, USB type C en Apple Lightning
Geschikt voor Android- en iOS-toestellen
Comfortabele lengte van 2 m
Laadt tegelijk op via de USB-poort
Compatibel met alle toestellen die MHL ondersteunen (zie onderstaande lijsten met toestellen die o.a. worden ondersteund)
Ondersteuning micro USB
Samsung Galaxy S3, S4, S5, Tab 3, Note 8 / 10.1 / 2 / 3 / 4
Ondersteuning USB-C
Samsung: S8, S8+, S9, S9+, Note 8, Note 9
Huawei: Mate 10, Mate 10 Pro, P20, P20 Pro
HTC: Ultra, HTC 10
LG: LG G5, LGV30
Ondersteuning Lightning
Alle Apple producten met Lightning connector en iOS 8 of hoger

Artikelnummer: d930aa9810f8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Je mooiste vakantiefoto’s aan je vrienden en familie laten zien? Dat kan vanaf nu eenvoudiger met deze praktische HDMI-kabel voor micro USB, USB type C of Apple Lightning. Gedaan met allemaal rond de smartphone te dringen om een glimp op te vangen of eindeloos gesukkel met foto’s overzetten op je laptop om vervolgens je laptop op de televisie aan te sluiten. Plug de micro USB, USB-C of Lightning in jouw toestel, de HDMI-kabel in de televisie en klaar is kees!
Bovendien beschikken de kabels ook over een USB-connector zodat je je smartphone tegelijkertijd kan opladen en eindeloos kan genieten van al je foto’s en filmpjes. Want met een lengte van 2 m raak je overal moeiteloos dichtbij! Denk overigens ook eens aan het gemak op vakantie: wil je bijvoorbeeld een film of serie streamen op je smartphone maar heb je geen smarttelevisie op je hotelkamer? Gebruik dan je nieuwe HDMI-kabel en bekijk je favoriete series ook op verplaatsing. Een must-have!