Shine Roterende Spray Mop – Direct Sprayen En Schoonmaken! …

49,95

Roterende dweil met spray
Direct vanaf het handvat sprayen
2 ronde roterende pads om het boenwerk lichter te maken
Inhoud schoonmaakmiddeldispenser: 400 ml
Met schakelaar op de voet
Geschikt voor alle harde vloeren

Artikelnummer: 9b88008751ab Categorie: Tag:

Beschrijving

Versimpel je reinigingsroutine met de innovatieve Shine roterende sproeimop. Deze revolutionaire dweil is ontworpen om uw vloerreinigingstaken te vereenvoudigen en brengt gemak, efficiëntie en effectiviteit in uw schoonmaakprogramma voor thuis. Met zijn zorgvuldig vervaardigde functies en gestroomlijnd ontwerp, is de Shine Rotating Spray Mop hier om de manier waarop u uw vloeren onderhoudt opnieuw te definiëren.
2-delige aluminium paal met een diameter van 22 mm
De dweil heeft een stevige 2-delige aluminium paal met een diameter van 22 mm. De totale hoogte van 120 cm zorgt voor een comfortabele bediening en een optimaal bereik voor een grondige vloerreiniging.
Afneembare waterfles van 400 ml: de afneembare waterfles met een royale inhoud van 400 ml maakt het bijvullen en aanvullen van de reinigingsoplossing een fluitje van een cent. Zeg maar dag tegen het gedoe van het sjouwen met zware emmers.
Two-Touch-schakelaar op het frame
Met een intuïtieve two-touch-schakelaar op het frame biedt de dweil naadloze bediening. Vergrendel de dweil eenvoudig voor continue reiniging of stop de rotatie wanneer dat nodig is met de voeten.
Geschikt voor alle soorten vloeren
Of het nu gaat om hardhout, vinyl, laminaat, marmer, keramiek of gepolijste tegels, de Shine roterende sproeimop is ontworpen om uit te blinken op alle oppervlakken. Nooit meer wisselen tussen verschillende moppen voor verschillende vloeren.
Tijdbesparend en eenvoudig schoonmaken
Voer moeiteloos zware schoonmaaktaken uit en bespaar kostbare tijd met het gemak van de roterende sproeimop. Het efficiënte ontwerp zorgt ervoor dat u met elke beweging meer terrein kunt bedekken.
Multifunctionele reiniging
Naast vloeren is deze dweil een veelzijdig hulpmiddel voor het reinigen van verschillende oppervlakken, zoals douchewanden, badkuipen en ramen. Het past zich gemakkelijk aan uw schoonmaakbehoeften aan.
Verticaal en horizontaal gebruik
Het multifunctionele ontwerp van de dweil maakt zowel verticaal als horizontaal gebruik mogelijk, zodat elk hoekje en gaatje effectief wordt schoongemaakt.

Back to Top