29,95

Hoogwaardige gepolariseerde glazen verminderen schittering
Super eenvoudige bevestiging binnen 3 seconden dankzij de clip-on systeem
Kantelbaar design – buig de clip on zonnebril eenvoudig naar boven zonder dat je hem hoeft af te nemen!
100% UV-beschermend (cat. 3)
Verkrijgbaar in 4 kleuren
Specificaties
Materiaal: Polycarbonaat (lens) & plastic (clip)
Gepolariseerd
Kleur: Donkergroen, donkerbruin, zwart, nachtzicht geel
Maat breedte 56mm , hoogte 36mm , neushoek 14mm , totaal breedte 126mm

Artikelnummer: 166d149d7f9d Categorie: Tag:

Beschrijving

Een ruime meerderheid van de bevolking draagt een bril of contactlenzen. Wanneer de zon fel aan het schijnen is kan dit voor brildragers erg hinderlijk zijn. Nu kan je natuurlijk een zonnebril kopen op sterkte, maar dit is vaak erg duur. Wat dacht je van de clip-on zonnebril? De clip-on zonnebril met polariserende glazen kan je gemakkelijk op je huidige bril klikken. Zo heb je direct weer goed zicht! En wil je bijvoorbeeld even lezen in de schaduw dan klap je zonnebril gewoon weer omhoog.
Clip-on zonnebril met polariserende Glazen
De clip-on zonnebril is voorzien van polariserende glazen. De glazen zijn gemaakt van kunststof. Ze zorgen ervoor dat ze hinderlijke schitteringen tegengaan. Dit zorgt voor een beter zicht en rust aan je ogen. Bovendien zijn de glazen 100% UV-beschermend (cat. 3). Zo heb je niet alleen bij felle zonneschijn, maar ook bij sneeuwschittering of een nat wegdek goed zicht.
Je klikt de zonnebril simpel op de neusbrug van je gewone bril en wanneer je ergens binnen bent, dan klap je de glazen omhoog. De clip-on zonnebril weegt nog geen 10 gram, waardoor je er geen last van zult hebben.