79,95

Werkt op zonne-energie dus geen gedoe met kabels
Extra groot zonnepaneel over de gehele breedte van de lamp en grote batterij capaciteit
55 ingebouwde ultra felle SMD LED’s voor extra veel licht
Dankzij een bewegingssensor en dag-/nachtsensor hoef je de lamp nooit zelf aan te zetten
3 verschillende modi voor iedere situatie
Specificaties
Afmetingen: 31 x 6,8 x 10 cm
Gewicht: 409 gram
Lichtbron: 55 SMD LED’s
Lichtkleur: 6000 – 6500K
IP65 waterbestendig
Oplaadtijd: 6 – 8 uur in de zon (hoeft niet direct fel zonlicht te zijn)
Bedrijfstijd: 8 – 12 uur wanneer volledig opgeladen

Artikelnummer: ff480fe6771c Categorie: Tag:

Beschrijving

Heb je behoefte aan extra licht in de tuin maar heb je geen zin om uren te klussen om tuinverlichting te installeren? Hyundai heeft wellicht de oplossing voor jou! De grote buitenlamp werkt op zonne-energie. Installatie van de lamp is dus zeer eenvoudig omdat je geen kabels hoeft aan te sluiten. Je kunt hem daarom ook ophangen waar je maar wilt! De buitenlamp is ideaal wanneer je het zat bent om naar je sleutels te zoeken wanneer je voor de deur staat, als je moeite hebt om bij de schuur te komen in het donker of als je behoefte hebt aan een beetje extra veiligheid.
XL Zonnepaneel en 55 SMD LED’s
De brede lamp met ‘prismavorm’ heeft aan de bovenzijde over de gehele breedte een hoogwaardig XL zonnepaneel. Dankzij de grootte van het zonnepaneel laadt deze lamp sneller op en heeft hij minder licht nodig om effectief op te laden dan andere buitenlampen. In 6 tot 8 uur is de lamp opgeladen en hij heeft een bedrijfstijd van 8 tot 12 uur. En dankzij maar liefst 55 SMD LED’s geeft de buitenlamp extreem veel licht.
3 verschillende modi voor iedere situatie
De buitenlamp heeft een dag-/nachtsensor en een bewegingssensor ingebouwd. Je kunt zelf kiezen uit 3 verschillende modi waarin de lamp werkt. In de eerste modus gaat de lamp ’s avonds automatisch aan in het donker en blijft aan tot de zon weer opkomt. In “gedimd licht sensor” modus gaat de lamp automatisch gedimd aan in het donker. Wanneer de lamp beweging detecteerd schakelt de lamp over op de ultra felle stand. Overdag blijft de lamp uit. De derde en laatste modus is vergelijkbaar maar blijft helemaal uit totdat er beweging is gedecteerd. De buitenlamp is dus voor iedere situatie geschikt!