179,95

Is in te korten en ook als kruimeldief te gebruiken
Compact en ultra licht in gewicht; makkelijk hanteerbaar
Ontzettend krachtige 600W zuigmotor met blijvend hoge zuigkracht
Telescopische stang van 70 cm voor hoge plekken
Afvalcompartiment (0,5L) is makkelijk te legen: geen stofzuigerzakken nodig
Snoerlengte van maar liefst 5 meter
Geschikt voor iedere ondergrond
Met verschillende handige opzetstukken om bij lastige plekjes te komen
Wordt geleverd met muurbeugel om hem op te hangen
Specificaties
Vermogen: Multi-Cycloon 600W
Kleur: blauw en grijs
Filter: HEPA F8 filter met een outlet sponsfilter
Vloerborstel: DH064 borstel met hoge zuigkracht
Capaciteit afvalcompartiment: 0,5 liter
Kabellengte: 5 meter
Afmetingen: 35 x 20 x 15 cm
Maximale lengte aluminium stang: 70 cm
Voltage: 220 ~ 240 V
Geluid: ≤80dB
Zuigkracht (Kpa): ≤14,9
Accessoires: muurbeugel, opzetborstel, spleetmondstuk

Artikelnummer: 0916a736bab4 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ken je dat: die hoekjes in huis waar je net niet helemaal bij kunt waardoor het binnen de kortste keren een verzamelplek voor stof en viezigheid wordt? De Hyundai Cycloonstofzuiger vormt de perfecte remedie. Langs het plafond, onder de autostoelen of tussen de randen van de bank: met deze handige stofzuiger kom je overal snel en makkelijk bij.
Lichtgewicht en efficiënt
Dit lichtgewicht apparaat is ontzettend veelzijdig en maakt het schoonmaken van jouw huis makkelijker dan ooit tevoren. De cycloonstofzuiger heeft een 600W motor en is ontwikkeld om stof, haren en andere viezigheid snel en efficiënt op te zuigen. Hij is geschikt voor iedere ondergrond: harde vloeren of een zacht tapijt, met dit apparaat hou je het probleemloos schoon en fris.
Cycloonstofzuiger
Dankzij het handige afvalcompartiment van 0,5 liter heb je geen stofzuigerzakken nodig. Dit compartiment koppel je eenvoudig los en leeg je vervolgens in de prullenbak. Dat niet alleen: de stofzuiger is met het grootste gemak te veranderen in een handstofzuiger. Hierdoor is het apparaat ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld de auto of de bank. Heb je juist moeite met het bereiken van de hoge plekjes? Dan schuif je gewoon de lichtgewicht stang uit. Deze stang kan worden uitgeschoven tot een lengte van maar liefst 70 cm zodat je overal makkelijk bij komt.
Alles binnen handbereik
De stofzuiger wordt standaard geleverd met een opbergsysteem waarmee je het apparaat aan de muur kunt hangen. Daarnaast zijn er ook meerdere opzetstukken inbegrepen waardoor het apparaat daadwerkelijk allround inzetbaar is. Met de borstelkop zorg je ervoor dat iedere ondergrond weer glanst en glimt, terwijl het spleetmondstuk je in staat stelt om bij alle spleten en kieren te komen.