119,95

Draagbare Luchtcompressor van Hofftech
De meest praktische oplossing om je banden op spanning te houden
Ook geschikt voor fietsbanden, luchtbedden, ballen, etc.
Geen gedoe meer bij het benzinestation
Werkt op een krachtige oplaadbare Lithium-ion accu
Zeer eenvoudig in gebruik
Compact formaat; makkelijk mee te nemen
Banden op spanning = minder brandstofverbruik + minder bandenslijtage = kostenbesparend
Specificaties
Spanning: 12V
Maximale druk: 10 bar / 150 psi
Batterij type: Lithium-ion
Batterij capaciteit: 1300 mAh
Laadtijd: 3-5 uur
Incl. 3 opzetstukken
Incl. 1 verlengstuk en accu oplader

Artikelnummer: b484b28e8f29 Categorie: Tag:

Beschrijving

Als je bandenspanning te laag is, heb je een onmiddellijke oplossing nodig. De luchtcompressoren van het benzinestation zijn vaak omvangrijk en duur. Deze draagbare luchtcompressor van Hofftech is ideaal omdat hij direct lucht geeft wanneer je het nodig hebt. En je hebt niet eens batterijen nodig, omdat hij gebruik maakt van een krachtige oplaadbare Lithium-ion accu.
Werkt snel en eenvoudig
Je hoeft geen handige Harry te zijn om met deze luchtcompressor overweg te kunnen. Bevestig de drukslang op het voorwerp, druk de knop in en je ziet de luchtdruk verschijnen op de meter. De luchtcompressor is ideaal voor autobanden, maar ook voor het oppompen van fietsbanden, luchtbedden en ballen.
Bespaar veel kosten
Wist je dat je gemiddeld tot €150 per jaar kunt besparen door je banden op de juiste spanning te houden? Met de juiste bandenspanning verbruik je namelijk niet alleen minder brandstof, maar gaan je banden ook langer mee. Bij een te lage bandenspanning slijten de banden harder, met name aan de zijkanten van het loopvlak. Je hebt er dus baat bij als je zo nu en dan controleert of de spanning in je banden in orde is. Met deze draagbare luchtcompressor doe je dit praktischer dan ooit!