20,00

Je telefoon én belangrijkste pasjes altijd bij de hand,Geschikt voor alle smartphones met een vlakke achterkant,Gemaakt van stevig en veerkrachtig neopreen,Je spullen verliezen wordt bijna onmogelijk

Artikelnummer: a84742a9fadf Categorie: Tag:

Beschrijving

/>Je smartphone én belangrijkste pasjes allemaal binnen handbereik
Vandaag de dag vinden we het allemaal belangrijk dat we onze smartphone binnen handbereik hebben. Maar zou het ook niet handig zijn als je in één en dezelfde beweging ook je belangrijkste pasjes uit je broekzak, jaszak of tas haalt? Dat lukt je met deze zelfklevende creditcard smartphone wallet van Grixx. Smartphone wallets van dit merk bevestig je middels een plakstrip eenvoudig aan de achterkant van een smartphone of een smartphone case. Even contactloos betalen of inchecken met je ov-chipkaart wordt nu nog makkelijker. Alhoewel de pashouder stevig is, blijft je smartphone toch slim. 

Een vederlichte smartphone wallet met een verrassend volume
De creditcard en smartphone wallet van Grix weegt bijna niets, maar biedt tegelijkertijd ruimte voor tal van zaken. Zo berg je je bankpasje, creditcard en ov-chipkaart erin op, maar kun je er ook wat briefgeld en zelfs accessoires als oortjes in kwijt. Of een sleutel. Het elastische materiaal zorgt ervoor dat je de beschikking hebt over een groot volume en niets verliest. Deze creditcard houder van Grixx is vervaardigd van neopreen, een een soort synthetisch en rekbaar rubber. Zijn afmeting is 5,7 x 8,9 centimeter.