129,95

De perfecte bescherming tegen de zon overdag en sfeervolle decoratie ’s avonds!
Ideaal voor (dak)terras, balkon, campingplek, bij zwembad, bij zandbak etc!
Een mooie eyecatcher bij schemering en in het donker
Schitterend sterrenhemel effect door 110 solar LED-lampen
Gaat automatisch aan bij schemering door zonnesensor
Geeft na volledig opladen 6 tot 8 uur licht
Overdag en ’s avonds functioneel
Specificaties
Afmetingen: 3,6 m x 3,6 m x 3,6 m
Kleur: grijs
Materiaal: regenafstotend polyester
HPDE: 180g/m²
Aantal LED’s: 110

Artikelnummer: f9fff0bc6a28 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Nederlandse zomers worden warmer en warmer. De kracht van de zon neemt toe, maar toch wil je lekker buiten kunnen zitten. Dit FlinQ Schaduwdoek is de ideale oplossing voor ieder (dak)terras en elke tuin. Het doek biedt overdag bescherming tegen de Uv-straling van de zon en heeft ’s avonds een magische verrassing voor je in petto.
Schitterend sterrenhemel effect Ook in de avond heeft het schaduwdoek een functie, Als de schemer op een zwoele zomeravond invalt, creëren de 110(!) Solar LED-lampjes in het doek een overweldigende sterrenhemel. Romantischer of feestelijker wordt het eigenlijk niet op je terras. Een sfeervolle decoratie die ieders aandacht trekt.
Automatisch aan bij schemering door zonnesensor De schaduwdoeken worden opgeladen door middel van het solar paneel wat bovenop het doek zit. De stroom wordt opgeslagen in de batterij die onder het paneel zit. Dit alles gebeurd draadloos waardoor je het doek niet op een stroompunt hoeft te installeren. Als de zonnecel volledig is opgeladen gaan de lampjes tot wel 8 uur mee. Dat is letterlijk de hele nacht plezier. Natuurlijk kunnen de lichtjes ook worden uitgeschakeld.
Lichtjes aan te passen naar eigen voorkeur Wil je de sterrenhemel aanpassen naar je eigen voorkeur dan kun je met de meegeleverde extra pinnen de lampjes naar eigen inzicht op een andere plek zetten op het doek. De lichtjes worden gevoed door de zonnecel in het zeil. Je kunt de LED-lichten constant laten schijnen, of voor een knipperend effect kiezen. Het FlinQ Schaduwdoek is gemaakt van een polyester materiaal dat regenafstotend is. Met een hoge HPDE-kwaliteit zorgt het doek voor 95% bescherming tegen Uv-straling. Het grijze doek is voorzien van metalen ringen ter versterking aan het einde en aan de omtrek.