79,95

Zowel zonder als met watertank te gebruiken
Externe, extra lange waterpijp
Met LED verlichting voor batterij-indicatie
Makkelijk in gebruik, effectieve manier om je tanden goed schoon te houden
Schoon en fris gevoel in je mond
Inclusief DUO USB-lader waarmee je tegelijkertijd je smartphone oplaadt
Grote accu gaat zeer lang mee
Specificaties
Afmetingen: 76.5 mm x 67 mm x 280 mm
Li-Po Batterij: 1500 mAh/5.55Wh
Input: USB 5V-1A MAX
Oplaadtijd: 4 uur
Gewicht: 225 gram
Gebruikstemperatuur: 0~30℃
Verpakking afmetingen: 25 cm x 16 cm x 8.5 cm
Standby Power:

Artikelnummer: 61d961fbd5c0 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met een elektrische waterflosser houd je je gebit gezond en fris en blijft je glimlach stralend schoon! Met een gewone tandenborstel kom je helaas niet altijd op de plekjes in je mond waar stukjes eten of andere viezigheid achterblijft. Gebruik de Elektrische Waterflosser om ook deze plekken te reinigen. Zorg dagelijks voor een schoon en fris gevoel in je mond!
De waterflosser is zeer makkelijk in gebruik. Kies voor een van de drie werkstanden normaal, zacht of pulse. Kies voor de soft-modus bij het eerste gebruik. In de pulse-modus masseer en reinig je tegelijkertijd je tandvlees. In tegenstelling tot een gewone manuele tandenborstel zorg je er met een elektrische waterflosser voor dat tandplak nauwkeurig wordt verwijderd. Dit apparaat mag dus niet ontbreken in je badkamer.
De waterflosser is zowel met als zonder watertank te gebruiken. Hierin kan koud, lauw of warm water worden toegevoegd. De externe extra lange waterpijp kun je gebruiken met een fles(je)/glas of grotere waterbron. Daarmee wordt de waterflosser erg flexibel in gebruik.
De LED verlichting laat zien hoe de batterij van je nieuwe apparaat ervoor staat. Veel opladen is niet nodig, want de grote accu gaat lang mee. En is de waterflosser leeg, dan heb je deze in 4 uur tijd weer helemaal opgeladen. Met als extraatje, dat je met de meegeleverde DUO USB-lader gelijktijdig je smartphone kan opladen! Zo begin je iedere dag met een fris en ‘opgeladen’ gevoel!
Het apparaat is ook goed te gebruiken door mensen met een beugel of spalk. Door de 4 spuitmondjes die standaard bij je bestelling worden meegeleverd, kunnen meerdere mensen hygiënisch verantwoord gebruik blijven maken van één elektrische waterflosser.