89,95

3-pack Smart Power Wifi Plug ondersteund met de gratis TUYA Smart APP
Plug ’n Play en geschikt voor alle smartphones en tablets
Compact design: geschikt voor ieder stopcontact in huis of kantoor met geaarde connectie of ground pin (SCHUKO)
Energiemonitoring, scènes en schema’s, countdown, timer en power, ON / OFF-functie
Stemcontrole via Tuya, Google Assistant of Amazon Alexa
Bedien uw apparaat overal ter wereld!
Specificaties
Power Rating: 110-240V AC 16A max
AC Frequentie: 50/60Hz
Gebruikstemperatuur: -10 ~ 40 graden
Wi-Fi Norm: 2.4GHz B/G/N (5GHz not supported)
Encryptie: WEP/WPA/WPA2
App Norm: Android 4.4 and Apple iOS 8.1 or higher
Switching power: 3840 Watt max.
Afmetingen: 86 mm x 52 mm x 52 mm

Artikelnummer: 4807a0ecb3d3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wist je dat je veel meer uit je stopcontact kan halen? Met de Smart Power Plug van FlinQ bedien je vanuit waar ook ter wereld al je apparaten. Zo stel je bijvoorbeeld in dat je lamp al gaat branden, nog voor je thuis bent. Ook in winterse tijden en donkere dagen kom je dan nooit meer in het donker thuis. En dat regel je allemaal vanaf je smartphone. Makkelijker wordt het niet!
Eenvoudig installatie
Zonder internetaansluiting bedien je met de FlinQ Smart Power Plug vanaf je telefoon je (huishoudelijke) apparaten. Je installeert het stopcontact eenvoudig. In een handomdraai bespaar je stroom en geld en hoef je je niet meer af te vragen of je je apparaten hebt uitgezet! De FlinQ Smart Power Plug bespaart je letterlijk een hoop energie! Je hoeft niet meer op te staan om je apparaten uit te zetten en het stopcontact is een stuk zuiniger.
Voor alle smartphones en tablets
Sluit de wifi-schakelaar aan op een bestaand stopcontact in je huis of kantoor. Door het compacte design is de FlinQ Smart Power Plug geschikt voor ieder stopcontact. Hij is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, want je hebt geen HUB, brug of ander extra apparaat meer nodig. De Smart Power Plug is te gebruiken met alle smartphones en tablets.
Slimme bediening
De 3-pack Smart Power Wifi Plug wordt ondersteund door de gratis TUYA Smart APP en compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je je apparaten kunt beheren via stembesturing. Geef de stopcontacten een naam en communiceer vervolgens eenvoudig op naam als je een spraakopdracht geeft. Je kunt ook groepen maken en zo meerdere stopcontacten in een opdracht allemaal aanspreken.
Overal te gebruiken
Voor alle Apple- en Android-apparaten die kunnen worden gebruikt met de Tuya Smart-app of Smart Life-app, beide gratis beschikbaar in de app store. Bedien daarna vanaf waar je ook bent je slimme verwarmingsapparaat, boiler, waterkoker, lampen, buitenlampen, koffiemachines en wasmachines. De FlinQ Smart Power Plug werkt als een tijdschakelaar en heeft een countdown-functie, waarmee je zelf de tijdsduur kunt instellen.