39,95

1 bestelling = 2 miracle hose (black + nude)
Je ziet er direct slanker uit
Zorgt voor een plattere buik & definieert taille
Door het Push-up effect heb je vollere billen
Lingerie ontworpen met verschillende compressie zones
High Compression full-torso band
Anti-ladder fabric

Artikelnummer: fb7a8a6ee41c Categorie: Tag:

Beschrijving

Hedendaagse panty’s komen in alle vormen en maten, helaas geld dit ook voor veel mensen en lichamen. Veel mensen hebben last van bulten, rollen en uitstulpingen die ze eerder kwijt dan rijk zijn. Eigenlijk is hier niks mis mee aangezien het natuurlijk is maar zou het niet geweldig zijn om een keer een rok, strakke broer, stoere jeans of zelfs een betoverende jurk te dragen zonder je druk te maken over je lichaam? Door speciale compressie zones op de Miracle Hose wordt de taille vormgegeven en de billen omhoog gedrukt, met als effect, slankere benen. De stof is comfortabel en ladder bestendig. Je benen, billen en taille worden gevormd en ondersteund vanaf het moment dat je de Miracle Hose draagt. Je benen zien er de hele dag sensationeel uit!
Met de Miracle hose zijn je zorgen voorbij!
De Miracle Hose zijn vormgevende panty’s met push-up en een vormgevende functie die de buik plat maakt, je taille minder maakt, je heupen en benen slank maakt, en je billen omhoog drukt. Het geheim ligt in de combinatie van een comfortabele panty met zones die een drie dubbele ondersteuning bieden. De zones rond de heupen en onderbuik ondersteunen niet alleen hangende billen maar drukken de bilspieren naar het midden waardoor een mooie ronde vorm ontstaat. Het taille gedeelte van de Miracle Hose dat het onderlichaam ondersteund, bevat strategisch gevormde panelen die de buik platter maken, je taille vormgeven en overtollig vet of huid verbergen. Zelfs op de rug!
Hoogwaardige kwaliteit
De zones rondom de dijen geven vorm waardoor cellulitis niet meer zichtbaar is en de benen slank, stevig en mooi gevormd zijn. De Miracle Hose zijn slijtvast. Dankzij de anti-ladder technologie zijn deze panty’s invergelijking met andere kousen en panty’s veel sterker tegen scheuren, gaten en ladders. Dit allemaal, zonder dat het ten koste gaat van de comfort en uitstraling.