39,95

Maak in een handomdraai pannenkoeken of popcorn
Geen pannen en vuur meer nodig
Veilig om te gebruiken in de buurt van kinderen
Met afneembare deksel, ideaal om popcorn in te serveren
Bakplaat voorzien van een anti-aanbaklaag
Specificaties
Aan- en uitschakelaar met indicatielampje
Diameter kookplaat: 18cm
Voorzien van anti-slip voetjes
Inclusief: beslag verdeler, maatbeker en olielepel
Afmeting: 43 x 10 x 30 cm
Gewicht: 1,3 kg
Anti-aanbaklaag

Artikelnummer: ebf4c01d0623 Categorie: Tag:

Beschrijving

Pannenkoeken en popcorn, de twee absolute favorieten van kinderen! Nu ontzettend makkelijk te bereiden met de Trebs Popcorn en crêpesmaker. Je hebt geen pannen en vuur meer nodig. Dat is wel zo veilig wanneer je kinderen willen helpen bij de bereiding.
In een handomdraai pannenkoeken, popcorn of omeletten! Leg een schep maïs en een lepel olie op de bakplaat en de Trebs Popcorn en crêpesmaker maakt in een handomdraai heerlijke warme popcorn. De doorzichtige deksel dient tevens als serveerschaal, zo ben je van alle gemakken voorzien. Liever een lekkere pannenkoek of crêpe? De bakplaat met anti-aanbaklaag is zonder deksel te gebruiken voor het bakken van allerlei lekkernijen. Voor jezelf of het hele gezin. Zet de pan op tafel en bak gezellig samen pannenkoeken, omeletten of spiegeleieren met spek. Niemand hoeft meer alleen in de keuken te staan.
Anti-slip voeten voor extra grip De kookplaat heeft een diameter van 18 centimeter en is voorzien van een aan- en uitschakelaar. Je hoeft dus niet de stekker uit het stopcontact te halen. Onder de maker zijn antislipvoetjes geplaatst voor een extra stevige grip. Handig wanneer je kinderen zelf popcorn maken.