1+1 SET GRATIS: Cartridges Voor HP, Epson, Brother & Canon Printers!

79,95

1 bestelling = 2 sets cartridges: 2x set zwart en 2x set kleur!
NIEUWE sets en types toegevoegd!
Huismerk inktcartridges van de hoogste kwaliteit, werkt gegarandeerd
Maakt gebruikt van pigmentinkt (kleurvaster dan inkt op waterbasis)
Beschikbaar voor Brother, Epson, Canon en HP
Vanaf 19,95, cartridges voor diverse merken en modellen verkrijgbaar voor een meerprijs
Bekijk hier welke cartridge je nodig hebt: keuzehulp.inktselector.nl

Artikelnummer: 5ce4f2f1724d Categorie: Tag:

Beschrijving

Eindelijk, na al het zwoegen is je belangrijke document klaar om te printen, zijn de cartridges leeg. De winkels zijn natuurlijk al dicht of je betaald een fortuin bij de lokale mediaboer. Veel makkelijker is om nu je cartridges met fikse korting te bestellen, zo heb je voor de komende tijd weer genoeg inkt om te printen! Je ontvangt bij iedere bestelling 1+1 set gratis van zwart en kleur. Zo kan je een hele poos weer vooruit!
Voor zowel Brother, Epson, Canon als HP cartridges geldt dat de kwaliteit minstens net zo goed als het origineel is, inclusief chip. De sets bevatten zowel zwart en kleur inkt. Bekijk goed in het overzicht welke cartridges je nodig hebt en je bent binnen de kortste keren weer klaar om te printen. Handiger en goedkoper kunnen we printer-inkt shoppen niet maken!
De inkt in de cartridges is van top kwaliteit en is vervaardigd door de grootste ISO-gecertificeerde inkt fabrikant van de wereld. Zij zijn marktleider op maar liefst 4 continenten en eigenaar van de grootste compatible R&D afdeling. Kortom; een uitstekend alternatief voor de veel duurdere originele cartridges.
Bekijk hier welke cartridges je nodig hebt:

Back to Top