Vizmaxx Vergrotende Bril Met Verlichting – Vandaag 1+1 GRATIS! …

79,95

1 bestelling = 2 Vizmaxx vergrotende brillen!
Inclusief GRATIS brillenkokers en poetsdoekjes
160% vergroting zonder vervorming
Geen recept
Geen oogonderzoek
Flexibel en lichtgewicht frame
Het past over brillen op sterkte, contactlenzen en zelfs zonnebrillen
Ideaal voor naaien en knutselen / precisiewerk / handwerk / sieraden maken
Specificaties
Werkt op 4x LR44 batterijen (niet inbegrepen)
Elke LED (links en rechts) kan afzonderlijk worden ingeschakeld
Gewicht: 36 g (zonder batterij)
Gewicht per batterij 1,8 g

Artikelnummer: 838dbbd6e842 Categorie: Tag:

Beschrijving

Vizmaxx is perfect voor al uw hobby’s: u kunt zelfs de kleinste details gemakkelijk zien! Dankzij het compacte ontwerp heeft u Vizmaxx altijd bij de hand: of het nu gaat om het verwijderen van gevaarlijke splinters of voor kleine reparaties tussendoor! Zie groter, duidelijker en scherper
Handige bril die alles 1.6x vergrootDe Vizmaxx bril vergroot tot maximaal 160% en kan over een normale bril of contactlenzen heen gedragen worden. Je ziet objecten meteen groter waardoor moeilijke taken zoals het inrijgen van een draad in een naald of het lezen van kleine letters veel gemakkelijker wordt. Bovendien kun je lezen zonder extra licht of werken op plekken met weinig licht zonder je ogen te belasten dankzij de ingebouwde LED-lampjes.
Bril met LED lampjesDe loepbril is krasbestendig en biedt een uitstekende scherpte. Het ontwerp is ergonomisch, stevig en comfortabel te gebruiken. Ook kun je de lampjes in de bril gemakkelijk dankzij de meegeleverde usb kabel. Zie alles weer helder en geniet van de kleine dingen met de Vizmaxx vergrotende bril!

Back to Top