49,95

Zorgt voor een aangename bries in woon- of slaapkamer en kantoor
Voorzien van 3 snelheden en een oscillatiefunctier
Ventilator diameter van 40 cm
Must-have voor de warme dagen
Hoogte instelbaar van 80 tot 125 cm

Artikelnummer: 7791b8e55853 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zit jij met dit prachtige weer thuis of op je werk terwijl het om je heen steeds meer op een sauna begint te lijken? Kijk je hunkerend uit naar een beetje verkoeling of heb je simpelweg behoefte aan een goede nachtrust in een koele slaapkamer? Dan is kan een verkoelende bries echt een must.
Voor een aangename bries
Dankzij deze ventilator blijf je gedurende de zomer – maar ook tijdens de overige warme dagen – lekker koel. Vul jouw kantoor of woonkamer met een koele bries en voorkom gezweet, slapeloze nachten en klamme kleding. Voor wat welverdiende verkoeling heb je helemaal geen airco nodig. Dankzij de koele lucht van deze extra grote ventilator kun je er weer fris en fruitig tegenaan en krijgt de ruimte weer een aangename temperatuur.
3 Snelheden en groot bereik
De hoogte van deze ventilator is instelbaar van 80 tot 125 centimeter. Daarnaast beschikt de ventilator over 3 actieve snelheden waarmee de ventilator kan blazen. De kop van de ventilator kan worden gekanteld en je kunt er voor kiezen om de kop continu van links naar rechts te laten bewegen. Hierdoor kun je een grote ruimte verfrissen zonder de ventilator steeds te hoeven verplaatsen.