199,95

Maak heerlijke espresso’s, cappuccino’s of caffè lattes in een handomdraai
Met ingebouwde kopjeswarmer en stoormarm
Mooi retro design in de kleur rood of zwart
Waterreservoir van maar liefst 1,2 liter
Eenvoudig te reinigen
Specifiacties
Kleur: rood en zwart
Afmeting: 27 x 22,7 x 28,7 cm
Materiaal: kunststof en RVS
19 bar
Waterreservoir: 1,2 liter
BPA-vrij
Kopjeswarmer
Geschikt voor gemalen koffie
Keuze uit 1 of 2 kopjes per keer
Schakelt automatisch uit
Thermometer geeft temperatuur van het water aan
Water volume indicator

Artikelnummer: 30d153b0b0e3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koffieleuten opgelet! Dit is jouw ultieme verwennerij; een design koffiemachine voor de allerlekkerste warme dranken van barista-kwaliteit. De Zespresso koffiemachine TT-CM22 is een 19-bar pomp-espressomachine die iedere amateur barista omtovert in een ware pro. Met één druk op de knop geniet je van je favoriete koffie. Van romige latte macchiato tot dubbele espresso!
Met één druk op de knop authentieke koffie van barista-kwaliteit De koffiemachine is van alle gemakken voorzien. Wil je warme kopjes om jouw drank in te serveren? Dan laat je de kopjes op temperatuur komen met de ingebouwde kopjeswarmer. Kan jouw koffie naar keuze niet zonder opgeklopte melk? Met de stoomarm is dit binnen enkele seconden gemaakt. Het apparaat beschikt verder over een waterreservoir van 1,2 liter heeft een afneembare lekbak die je eenvoudig kunt afspoelen.
Ruimtebesparend ontwerp en royaal waterreservoir De espressomachine is lekker compact en heeft een ruimtebesparend ontwerp, waardoor hij geschikt is voor elke keuken. Het apparaat heeft een royaal waterreservoir van 1,2 liter en een uitneembare lekbak die je eenvoudig kunt afspoelen. Het koffiezetapparaat is verkrijgbaar in de kleur rood of zwart.