Telefoonhouder Met Zuignap – Volledig Instelbaar Met 360 Graden…

24,95

Super krachtige zuignap gel pad kleeft veilig op de meeste oppervlakken
Eenvoudige zuignap bevestigingssysteem
Volledig instelbaar met 360 graden rotatie voor portret of landschap
Nieuwe telescopische arm voegt 2 inch toe voor betere weergave
Vergrendelen en ontgrendelen kan met één druk op de knop
Genoeg ruimte onderin voor gebruik van een oplaadkabel
Voor apparaten van 7.5 tot 15.2 cm breed

Artikelnummer: f11041719da4 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze stijlvolle telefoonhouder auto zuignap kan je gebruiken om je telefoon stevig vast te zetten aan je dashboard of je voorruit. Zijn nieuwe telescopische arm voegt 2 inch extra toe voor betere weergave en bediening. Navigeren bij road-trips en uitstapjes is met deze telefoonhouder zuignap een genot.
Zuignap vacuüm gel pad Drempels en bochten zijn een bekend probleem bij de meeste telefoonhouders. Dankzij zijn unieke zuignap vacuüm gel pad zuigt hij zich stevig vast aan je dashboard of voorruit. Hierdoor heb je tijdens het rijden minder last van trillingen. Deze geweldige telefoon houder auto is simpel schoon te houden met water. Na afwassen goed afdrogen en je kan de houder jarenlang gebruiken. Je kunt tijdens het rijden voor extra veiligheid zorgen door gebruik te maken van de telescopische arm die een extra 2 inch naar voren kan schuiven. Dankzij de telescopische arm van de zuignap houder geef je je eigen persoonlijke navigatiesysteem een prominente plek in je auto.
Hoe werkt het? Plaats de zuignap telefoonhouder op je dashboard of voorruit. Druk de onderkant van de houder stevig aan en druk de hendel naar beneden. Aan de achterkant van de houder zal je 2 knopjes vinden. De bovenste knopje houd je ingedrukt en de horizontale armen gaan automatisch open. Houd nu de onderste knopje ingedrukt en trek de hendel aan de onderkant naar beneden. Druk de armen daarna aan om de juiste stand in te stellen.

Back to Top