De Swiss Pro+ Elektrische Oven is ideaal voor wie weinig ruimte heeft, maar wel veel verschillende maaltijden wil kunnen bereiden. Deze vrijstaande oven heeft een inhoud van 36 liter. De temperatuur is in te stellen van 50 tot 320 graden en is eenvoudig te bedienen met 3 draaiknoppen.
Daarnaast is de oven voorzien van een timer. Door de antiaanbaklaag aan de binnenzijde, is de oven makkelijk schoon te maken. De oven wordt geleverd met twee gecoate aluminium bakplaten. Deze handige oven is de perfecte aanvulling voor je keuken. Hij kan grillen, bakken en is voorzien van een hete lucht functie. De ruime inhoud zorgt ervoor dat er voldoende plaats is om een ovenschotel, cake of pizza klaar te maken.
Design
Deze vrijstaande oven heeft een tijdloos design en past in elke keuken. Het moderne ontwerp is geheel in zwart uitgevoerd; een zwart voorpaneel, zwarte behuizing, zwarte deurlijsten, zwarte knoppen met chrome details. Daarnaast beschikt hij over een dubbele glazen deur met RVS handgreep.
Assortiment van accessoires
De oven van Swiss Pro+ wordt geleverd met verschillende accessoires zoals twee bakplaten met aluminium antiaanbaklaag, De oven heeft 6 inschuifhoogtes voor de bakplaten en toebehoren.