120,00

Hoge geluidskwaliteit,Ingebouwde FM en DAB+ radio voor een optimale luisterervaring,Origineel vintage ontwerp,Compatibel met alle Bluetooth apparaten

Artikelnummer: 549d7bb92ab4 Categorie: Tag:

Beschrijving

preker met een geluidsprestatie die je omver blaastMet de Bluetooth luidspreker van Stereoboomm verander je je telefoon, tablet of laptop in een draagbaar geluidssysteem. De luidspreker met vintage ontwerp is klein van stuk, maar weet jou de beste geluidsprestaties te leveren. Maar dat niet alleen! De retro luidsprekers van Stereoboomm, het elektronicabedrijf dat technologie en design feilloos weet te combineren, is namelijk ook uitgerust met een geïntegreerde FM en DAB+ radio. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod nationale en internationale radiostations en blijft zo ook op de hoogte van informatie op het gebied van sport, weer en verkeer.
Compatibel met alle Bluetooth apparatenHet afspelen van muziek of andere geluiden doe je door het inschakelen van de draadloze Bluetooth functie. De Stereoboomm Woodbox luidspreker met DAB+ radio is compatibel met alle A2DP Bluetooth apparaten, zoals tablets en telefoons van Adroid en Apple, iPods, tablets en laptops, waardoor hij het geluid van al deze apparaten kan streamen. Ook kun je geluid afspelen door een Micro SD kaartje te plaatsen. De ingebouwde microfoon maakt ook handsfree bellen mogelijk.