149,95

Makkelijke installatie via je wifi netwerk (werkt alleen op 2.4GHz)
Bediening via de gratis Smart Life/Tuya Smart app (iOS en Android)
Full HD 1080P resolutie
Live videobeelden bekijken
2-weg audio communicatie
Pan -en tilt functie met auto tracking (Pan 355° / Tilt 80°)
Ontvang meldingen bij bewegingsdetectie
Infrarood nachtzicht 5m
Je data blijft veilig en prive door de versleutelde verbinding
Micro SD-kaart slot (tot 128GB) om opnames op te slaan en te bekijken. (Micro SD-kaart niet
inbegrepen)
Draait op het bekende Tuya Smart platform
Goede support, zeer gebruiksvriendelijk, veilige servers

Artikelnummer: 2b6ace0075c2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Of je nu de kinderen in de gaten wilt houden of inbrekers af wilt schrikken, met de Sinji Smart Pan-Tilt Camera blijft niets onopgemerkt. Deze wifi camera met nachtzicht kun je draaien en kantelen via de app en kan bewegingen automatisch volgen met auto tracking. Met de gratis app kun je vanaf elke locatie (zelfs in het buitenland!) live beelden bekijken via je smartphone of tablet. De smart camera werkt met alle iOS (Apple iPhone en iPad) en Android (o.a. Samsung, Sony, Huawei, LG) smartphones en tablets. De installatie is zeer eenvoudig want in slechts enkele seconden koppel je de camera via je wifi netwerk aan je telefoon of tablet.
Spreken en luisteren
De smart wifi camera beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker (2-weg audio). Je kunt dus zien én horen wat er gebeurt en zelfs direct communiceren met wie er voor de camera staat. Dankzij de versleutelde verbinding tussen de camera en je telefoon blijven je gesprekken veilig en privé.
Pan -en tilt functie met auto tracking
De smart camera beschikt over een draai -en kantel functie (pan 355° / tilt 80°) zodat je elke hoek van de kamer in de gaten kunt houden. Je kunt de camera handmatig besturen via de app of automatisch met de auto tracking functie. Met de auto tracking functie worden bewegingen automatisch door de camera gedetecteerd en gevolgd. De camera verstuurt ook meldingen naar je telefoon als er beweging is gedetecteerd.