Sinji Hot & Cold Bladeless Fan – Effectief Verwarmen En Verkoelen! …

249,95

Hot & Cool: kan verwarmen in de winter en verkoelen in de zomer
Drie verschillende verwarmingsstanden
Acht verschillende ventilatorsnelheden
Bladloos ontwerp voor stijl en veiligheid in huishoudens met kinderen en huisdieren
Werkt met een opmerkelijk laag geluidsniveau
Ook ideaal in slaapkamers en kantoren.
Makkelijk te bedienen met afstandsbediening en LCD-touchknop
Swingmodus voor een gelijkmatige verdeling van lucht
Timerfunctie tot 9 uur
Specificaties
Connectiviteit: WiFi (2,4Ghz)
Maat: 14,7 x 55,5 cm
Gewicht: 2,1 kg
Geluidsniveau ≤55 dB
Vermogen (Verwarmingsmodus) 1000W 
Vermogen (ventilatormodus) 20W
Bescherming tegen oververhitting Ja 
Stroomvoorziening 220-240V / 50Hz
Stekker EU
Wat zit er in de doos?
Sinji Hot & Cold Bladeless Fan
Afstandsbediening
Gebruikershandleiding

Artikelnummer: ac3e5c56c783 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ervaar het hele jaar door ongeëvenaard comfort met de Sinji Hot & Cold Bladeless Fan, een geavanceerde oplossing voor zowel koelen als verwarmen. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, compacte formaat en fluisterstille werking is deze ventilator een perfecte aanvulling voor elk huis of kantoor. Het is meer dan alleen een ventilator of een verwarming; het is een naadloze mix van stijl, functie en innovatie.
Dubbele functie: Verkoelen
Wanneer de zomerhitte toeslaat, biedt de Sinji Bladeless Fan acht verschillende ventilatorsnelheden, zodat je verzekerd bent van een verfrissende wind perfect voor jou. Of je nu een zachte bries of een krachtige vlaag nodig hebt, deze ventilator levert het met precisie en efficiëntie.
Dubbele functie: Verwarmen
Als de winter aanbreekt, schakel je over naar de verwarmingsmodus met drie verschillende standen. Deze ventilator verandert snel in een efficiënte verwarming en omgeeft je met behaaglijke warmte. De intelligente temperatuurregeling zorgt voor een comfortabele omgeving, zodat koude ochtenden en kille avonden tot het verleden behoren.
Bladloos ontwerp: Veilig en stijlvol
De Sinji Bladeless Fan heeft een bladloos ontwerp, wat niet alleen mooi is, maar ook ongelooflijk veilig, vooral voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Door dit innovatieve ontwerp is er geen risico op verwondingen door ongelukken zoals bij traditionele ventilatoren met bladen, waardoor het voor iedereen een veiligere keuze is.
Fluisterstille werking
Geniet van comfort zonder lawaai. De Sinji ventilator werkt met een opmerkelijk laag geluidsniveau, waardoor hij ideaal is voor gebruik in slaapkamers, kantoren of elke andere ruimte waar rust en stilte belangrijk zijn. De subtiele werking zorgt ervoor dat je dagelijkse activiteiten of je slaap niet worden verstoord.
Afstandsbediening: Gemak binnen handbereik
Regel je comfort zonder ook maar een centimeter te bewegen. Met de meegeleverde afstandsbediening en de intuïtieve LCD-touchknop op de ventilator zelf kun je de instellingen heel eenvoudig aanpassen. Of je nu de snelheid verandert, een timer instelt tot 9 uur lang of schakelt tussen verwarmen en koelen, alles is binnen handbereik.
Extra functies
Swingmodus: Deze stand zorgt voor een gelijkmatige verdeling van lucht en warmte, voor comfort in de hele kamer.
Afteltimer: Stel een timer in tot 9 uur, perfect voor wie in slaap wil vallen of wakker wil worden in een comfortabele omgeving.
Snelle modus: Snel een andere temperatuur nodig? De hogesnelheidsmodus biedt snelle verkoeling.
Slaapstand: Deze modus is ideaal voor ’s nachts en zorgt voor een zachte, kalme luchtstroom met minimale verstoring.
De Sinji Hot & Cold Bladeless Fan is niet zomaar een apparaat; het is een upgrade van je levensstijl. Een voorbeeld van modern leven, waar elegantie, veiligheid en comfort samenkomen.

Back to Top