Rugzak Waterreservoir – 2 Liter

30,00

Altijd gemakkelijk water meenemen,Simpel te bedienen en te vullen,Geschikt voor het toevoegen van ijsblokjes,Meerdere vormen van gebruik mogelijk

Artikelnummer: d019da97711b Categorie: Tag:

Beschrijving

Altijd voldoende water mee op pad nemen
Met een rugzak waterreservoir van 2 liter wordt het gemakkelijk om altijd voldoende water mee op pad te nemen. Wie bijvoorbeeld een lange wandeling gaat maken op warme dagen. Het is dan belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. In plaats van het meeslepen van onhandige en niet duurzame flesjes, is het gemakkelijker om een navulbaar waterreservoir mee te nemen. In de rugzak is altijd 2 liter mee te nemen.

De juiste hoeveelheid water gebruiken
Het systeem is zo gemaakt dat het rugzak waterreservoir altijd precies de juiste hoeveelheid water geeft. Het sproeien is gemakkelijk te beïnvloeden. Zo is er bijvoorbeeld een lege beker simpel mee te vullen. Het is echter dankzij het bijgeleverde mondstuk net zo gemakkelijk mogelijk om ook gewoon rechtstreeks uit het reservoir te drinken. Dit maakt het makkelijk wanneer je bijvoorbeeld op een wandeling of fietstocht het tempo erin wilt houden. Je hoeft dan niet te stoppen om goed te drinken. Je kunt altijd de juiste hoeveelheid tot je nemen en verder rijden of stappen.

Gebruiken naar eigen inzicht
Een rugzak waterreservoir met een inhoud van 2 liter is gemakkelijk naar eigen inzicht te gebruiken. Zo is het reservoir bijvoorbeeld geschikt om ijsblokjes in te gebruiken. Daarmee is het water lekker koel te houden. Bovendien is de rugzak keer op keer opnieuw te gebruiken. Ook om bijvoorbeeld kleine planten mee te sproeien die met de tuinslang niet bereikt kunnen worden. Door het gemakkelijk te maken systeem is dit geen enkel probleem.

Back to Top