QLT Smart Mini Pocket Printer – Uw Ultieme Creatieve Metgezel Voor Onderweg …

79,95

Perfect om digitale herinneringen af te drukken
Breng je ideeën tot leven, print voor print
Incl. verschillende printmaterialen
Specificaties:
Maat: 8,1 x 8,1 x 4,2 cm
Gewicht: 150 gram
USB-oplaadbaar
Printsnelheid: 20 mm/s
Resolutie: max 203 dpi
Maximale breedtre: 57 mm papier
Bluetooth 4.0
Batterij oplader: 1000 mAh
Bediening: Lucky Jingle app
Print kleur: zwart-wit
Inhoud: 
QLT mini pocket printer
USB oplaadakabel
1x witte stickerrol van 56 mm x 3,5 meter
1x blauw papierrol van 56 mm x 6 meter
1x witte papierrol van 56 mm x 6 meter

Artikelnummer: ab6bcc2ee4d9 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ervaar de toekomst van mobiel printen met onze innovatieve Mini Pocket Printer van QLT. Dit compacte wonder is ontworpen om je creativiteit te stimuleren door je in staat te stellen gepersonaliseerde stickers en prints te maken, waar je ook bent. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en gebruiksvriendelijke functies is het de perfecte tool om uw digitale herinneringen om te zetten in tastbare souvenirs.
Belangrijkste kenmerken:
1. Oplaadbaar via USB: u hoeft zich geen zorgen te maken over het voortdurend vervangen van batterijen. De Mini Pocket Printer is uitgerust met een ingebouwde oplaadbare batterij, wat zorgt voor gemak en duurzaamheid. Sluit hem eenvoudig aan via USB en laat hem opladen, zodat hij klaar is voor uw volgende creatieve onderneming.
2. Maak je eigen stickers met de app: ontketen je artistieke kant met onze speciale app, compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten. Download de gratis app (Luck Jingle) en zorg dat je bluetooth aanstaat. Het apparaat is na verbinding meteen klaar om te printen. De app staat vol met leuke plaatjes en figuren. Maar ook je eigen foto bewerken, van filter tot uitsnijden, gaat eenvoudig in de app. Met deze app kun je je eigen stickers ontwerpen en personaliseren met behulp van een reeks aanpasbare sjablonen, lettertypen, kleuren en zelfs je eigen foto’s. Zet uw fantasie om in werkelijkheid met elke print.
3. Draadloos printen via Bluetooth 4.0: Zeg vaarwel tegen verwarde kabels en ingewikkelde instellingen. Onze mini-pocketprinter maakt naadloos verbinding met uw smartphone of tablet via Bluetooth 4.0 en biedt een betrouwbare en snelle verbinding voor probleemloos printen. Koppel je apparaat aan de printer en je bent klaar om je creaties af te drukken.
4. Inclusief printrollen: wij geloven erin u alles te bieden wat u nodig heeft om uw creatieve reis een vliegende start te geven. Daarom wordt de Mini Pocket Printer geleverd met drie printrollen, elk met een verscheidenheid aan printmaterialen om aan uw voorkeuren te voldoen. Van glanzende tot matte afwerkingen en verschillende kleefkracht, u heeft de vrijheid om stickers af te drukken die perfect bij uw projecten passen.
5. Compact en draagbaar: de mini-pocketprinter is slechts enkele centimeters groot en ontworpen om comfortabel in uw zak of tas te passen. Neem hem overal mee naartoe, of je nu een creatieve workshop volgt, op reis bent of gewoon tijd doorbrengt met vrienden. Je creatieve uitlaatklep is altijd binnen handbereik.
6. Multifunctioneel: Voor thuis, kantoor, in de winkel, restaurant of onderweg, kortom het is overal te gebruiken wanneer u maar wilt.
Verhoog uw creativiteit met de Mini Pocket Printer – een krachtige mix van gemak, innovatie en eindeloze mogelijkheden. Maak gepersonaliseerde stickers, bewaar dierbare herinneringen en druk jezelf uit als nooit tevoren. Maak je klaar om je ideeën tot leven te brengen, print voor print.

Back to Top