Pilotenkoffer – Attachékoffer – Zwart – 46 x 21 x 33.5 cm

80,00

Handige koffer voor diverse beroepsgroepen,Veel gebruikt door reizigers,Altijd overzicht dankzij de verschillende opbergvakken,Stijlvolle uitstraling vanwege hoge kwaliteit PU leer

Artikelnummer: bdba5b1dc39b Categorie: Tag:

Beschrijving

/>Al je spullen op orde met een pilotenkoffer
Wil je alles bij de hand hebben zonder al te veel te hoeven sjouwen? Dan is deze pilotenkoffer van deLuxa echt iets voor jou. In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, zijn pilotenkoffers niet alleen geschikt voor luchtvaartprofessionals. Ook voor veel andere beroepsgroepen doet de stevige bagage zijn werk. Ben je bijvoorbeeld vertegenwoordiger en moet je veel documenten en/of productsamples meenemen? Heb je veel zware boeken nodig? Of ben je op zoek naar bagage waarin je behalve andere spullen ook je laptop veilig kunt opbergen? De sterke pilotenkoffers bieden je de oplossing. Ook aan reizigers biedt een pilotenkoffer veel en overzichtelijke opbergruimte. 

Stevig en stijlvol
Pilotenkoffers zijn in feite trolleys die je ook als handbagage mee kunt nemen. Makkelijk te vervoeren dus, maar wel maximale opbergruimte. Dankzij de sterkte en stevigheid van deze deLuxa pilotenkoffer hoef je je over de inhoud geen enkele zorgen te maken. De koffer beschikt over twee combinatiesloten, een extra voorzak en een vakje voor je mobiele telefoon. Bovendien geeft hij je , mede dankzij zijn duurzame PU leer, ook nog eens een stijlvolle en professionele uitstraling. Met deze pilotenkoffer kun jij overal voor de dag komen!

Back to Top