119,95

Schilder makkelijk en snel, zonder te spatten op handen of kleren!
Verfspuitapparaat met 360 ° -spuittechnologie
Werkt gemakkelijk met 1 hand
Handig voor oneffen en moeilijk bereikbare oppervlakken
Minder verspilling van verf
Veiliger voor de ademhaling
Kan gebruikt worden op bijna alle ondergronden!
Maximale bedekking
Specificaties
Materiaal: ABDS
Werkt met alle soorten verf
Voorzien van LED-licht
Verstelbare spuitkop (verticaal en horizontaal)
Inhoud container: 800ml
Geschikt voor hout, metaal, kleine objecten, oneffen oppervlakken, coating en muren
Inhoud 1x container, 1x viscosimeter, 1x reserve luchtfilter, 1x reserve spuitmond, 1x reserve afsluiter

Artikelnummer: 6f700030e07a Categorie: Tag:

Beschrijving

Wanneer er thuis geverfd moet worden doen de meeste mensen dit op de ouderwetse manier door gebruik te maken van een borstel en/of kwast. Maar waarom zou je er zoveel tijd en energie in steken als het verven ook een stuk makkelijker kan? Wij hebben de ideale oplossing! Met deze Paint Blast 4×4 Max kan je eenvoudiger en op een makkelijke manier een goed resultaat neerzetten.
Hoe werkt het? De Paint Blast 4×4 is voorzien van een 800ml container waar je de verf in doet. Hierna is het een kwestie van stekker in het stopcontact en kiezen voor de juiste stand (horizontaal/verticaal) en dan verven maar. De Paint Blast 4×4 is voorzien van LED-licht waardoor je ook wanneer het donker is toch nog kunt verven. Dit apparaat is eenvoudig in 1 hand te gebruiken en bedekt maximaal. Dit verfapparaat is geschikt om te gebruiken op vele ondergronden; hout, metaal, oneffen oppervlakken, coating, muren en kleine objecten.
Reserve onderdelen Bij de Paint Blast 4×4 MAX worden een aantal reserve onderdelen meegeleverd waardoor je nog langer vooruit kan met dit innovatieve verfapparaat dat schilderen/verven makkelijker maakt. Ook zeker geschikt voor moeilijke en oneffen oppervlakken!