Moss Ultrasonic Reiniger – Voor Perfecte Reiniging Van Brillen, Sierraden E …

69,95

Genereert ultrasone golven voor een zachte en effectieve 360° dieptereiniging
Werkt met water, afwasmiddel of reinigingsmiddel
Ideaal voor het reinigen van brillen, sieraden en andere fijngevoelige voorwerpen
Afmetingen van 18.7 x 9.9 x 5.5 cm, gemakkelijk mee te nemen
400 ml roestvrijstalen tank geschikt voor diverse kleine voorwerpen
Vier instelbare timers (90, 180, 270, 480 seconden)

Artikelnummer: 9bcaa95582f3 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Moss Ultrasonic Reiniger gebruikt hoogfrequente geluidsgolven om miljoenen microscopische reinigingsbubbels te creëren, die zacht maar grondig vuil en aanslag verwijderen van zelfs de meest delicate voorwerpen. Met een roestvrijstalen tank van 400 ml zorgt deze reiniger voor een diepe reiniging, terwijl het compacte formaat van 18.7 x 9.9 x 5.5 cm naadloos in elk huishouden past.
Veilig voor Delicate VoorwerpenVan brillen tot sieraden, en van scheermessen tot serviesgoed, de Moss Ultrasonic Reiniger is zorgvuldig ontworpen om een breed scala aan kleine gebruiksvoorwerpen veilig te reinigen. De ultrasone golven bieden een niet-invasieve reinigingsmethode die perfect is voor items die te teer zijn voor traditionele reiniging.
Gebruikersvriendelijk OntwerpDeze reiniger is niet alleen een krachtige reinigingstool, maar is ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met vier verschillende timingmodi (90, 180, 270, 480 seconden) kiest u eenvoudig de gewenste schoonmaakduur voor uw voorwerpen, terwijl de intuïtieve bediening ervoor zorgt dat uw items zonder moeite schitterend schoon worden.
Compleet Schoon: 360° DieptereinigingDe Moss Ultrasonic Reiniger belooft een grondige 360° dieptereiniging, wat betekent dat elke hoek en elk oppervlak van uw voorwerpen bereikt wordt. Het vuil wordt afgebroken tot fijne deeltjes die in het water oplossen, resulterend in een onberispelijk schoon resultaat.

Back to Top