249,95

Wees er dit jaar vroeg bij en voorkom misgrijpen!
Een must voor te warme woon-/slaap-/zolderkamer, caravan, etc.
Ventilator, air cooler, luchtbevochtiger, lucht- en ionisatie filter
Grote watertank met een inhoud van maar liefst 6,5 liter
Eenvoudig te bedienen dankzij het display
Met verwarmingsfunctie
Met afstandsbediening comfortabel bedienen vanaf bank of bed
Met 3 windstroming stadia en 3 ventilatorsnelheden
Wielen zorgen ervoor dat je de Air cooler gemakkelijk verplaatst
Specificaties
Afmeting: 28,5 x 32 x 66 cm
Timerfunctie: ja, 8-uurs timer
Luchtvolume: 458 m3/h
Met wielen: ja
Koelvermogen: 80W
Inhoud watertank: 6,5 liter
Verwarmingsvermogen: 1000W / 2000W
Geluidsniveau: 35dB

Artikelnummer: 446c08d6d91d Categorie: Tag:

Beschrijving

Zomerse dagen kunnen natuurlijk heerlijk zijn maar het komt vaak genoeg voor dat het te warm wordt. Overdag is de temperatuur dan niet meer op pijl te krijgen in de woonkamer om over slaap- en zolderkamers nog te zwijgen. De Mesa Living 4-In-1 Air Cooler koelt, ventileert lucht en ionen en bevochtigt elke ruimte in een handomdraai! 
Deze nieuwe Mesa Living 4-In-1 Air Cooler met een ruime watertank van 6,5 liter is zeer efficiënt. Vul de tank met (ijs)koud water en selecteer een van de drie verschillende luchtstroomstanden en 3 windstroming stadia. Hoe kouder het water dat in de tank zit, des te kouder is de uitgeblazen lucht. Heerlijk om je slaapkamer wat af te koelen zodat je lekker kunt slapen of gebruik de luchtkoeler in een benauwde woonkamer. Heb je het toch koud ’s nachts? Schakel dan over naar de verwarmingsfunctie. 
Met de gebruikersvriendelijke, digitale display is de Mesa Living Air Cooler makkelijk te bedienen en anders kan je hem vanaf de bank of vanuit je bed bedienen met de afstandsbediening. Je kunt de Air Cooler eenvoudig reinigen met een vochtige doek en de watertank is geheel uitneembaar. 
Wees er dit jaar vroeg bij! We weten allemaal wat er vorig jaar is gebeurd. De bouwmarkten, supermarkten en heel het internet was leeg. Nergens waren de aircoolers nog te koop. De zomers worden warmer en de hitte neemt dus toe! Wij zijn er vroeg bij en willen jullie ook laten genieten van een coole ruimte tijdens een bloedhete zomer. Voorkom misgrijpen en wees er snel bij want OP=OP.