49,95

Standaard geleverd met 10 LED Bulb-lampen + 1 reserve
IP44 waterbestendig, dus zowel binnen als buiten te gebruiken
Ideaal voor de feestdagen, feestjes, zomers en winters gebruik in de tuin of het huis
Warm wit licht
Met automatische timerfunctie
Acht meter kabel verlicht je woonkamer of tuin met gemak
Gemakkelijk te gebruiken en te installeren
Specificaties
IP44 Waterbestendig
8-meter kabel totaal
15.000 uur werkduur onder normale omstandigheden
3000K warm wit licht
10 LED bulbs + 1 reserve
0.3W per LED bulb (5x LED per lamp ingebouwd met laag voltage)

Artikelnummer: 6b9bebfa93cf Categorie: Tag:

Beschrijving

Hét voordeel van deze FlinQ LED Lichtslinger? Je kunt hem het hele jaar door gebruiken. Tijdens de feestdagen creëren de lampjes in no-time een gezellige sfeer. Maar ook tijdens een winterse of zomerse bbq of als je een verjaardag die je buiten viert nog net iets wilt rekken. Je hangt de LED Lichtslinger op en het is direct gezellig, een echte sfeermaker dus!
Weerbestendig
De FlinQ LED Lichtslinger is IP44 waterbestendig en dus zowel binnen als buiten te gebruiken. De meegeleverde kabel is acht meter lang (incl de lampen) en heeft daarmee een ideale lengte om je tuin of woonkamer te verlichten. De kabel heeft ruimte voor 10 LED lichtjes, die standaard worden meegeleverd. En mocht er een kapot of verloren gaan, gebruik dan de reserve!
Met timerfunctie
De lampen hebben een lichthoek van 120 graden en gaan door hun duurzame karakter tot wel 15.000 uur mee. Schakel de timerfunctie in zodat het licht na zes uur automatisch uit gaat en vervolgens 18 uur uitblijft of bedien de lampjes handmatig. Met de FlinQ LED Lichtslinger maak je iedere ruimte binnen of buiten gezellig!