1.699,95

De boxspringset Detroit van Dreamhouse is een zeer gangbare en luxe boxspring
Beschikbaar in zowel een vlakke als een elektrische variant
Luxe gestoffeerd en het 4-vaks hoofdbord geeft iedere slaapkamer een moderne uitstraling
Beschikbaar in de kleur grijs en in de maten 140×200, 160×200 en 180×200
Specificaties
Merk: Dreamhouse
Type: Detroit
Type box: Vlakke of elektrische boxspring
Afmetingen: 140/160/180×200
Hoogte poten: 15 cm
Soort poten: Chrome rond
Onderbox: 20 cm
Pocket matras: 18-19 cm
Topper: 8 cm mee gestoffeerd
Hoofdbord: 10 cm uitsteek aan beide kanten
Hoofdbord hoogte:113 cm
Hoofdbord dikte:111 cm
Montage: Optioneel
Garantie: 2 jaar
Levering: NL/BE m.u.v. de waddeneilanden

Artikelnummer: 935920967571 Categorie: Tag:

Beschrijving

De pocketvering matrassen zijn van uitmuntende kwaliteit en met zorg ontwikkeld. Door de 7 comfortzones geniet je van een optimale ondersteuning. De comfortzones zorgen voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich perfect naar de contouren van je lichaam. De 300 pocketveringen per m2 zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en optimale hygiëne.
Lig-/Slaaphoogte
De totale lig-/slaaphoogte bij de boxspring Detroit is 64-65 centimeter; 8 cm poten, 12 cm frame, 20 cm onderboxen, 18-19 cm matrassen, 8 cm topdekmatras.
Boxen
De boxspring wordt geleverd inclusief 18-19 cm pocket boxen die mee gestoffeerd zijn in de luxueuze meubelstof. De pocketboxen bevinden zich boven het 12 cm frame welke ook mee gestoffeerd is. Het frame is gemaakt van fsc-gecertificeerd hout wat extra verstevigd is op 9 bevestigingspunten.
Topdekmatras
Een goede topper is essentieel bij een boxspring. De meegeleverde (split-)topper is maar liefst 8 cm dik en rondom meegestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring. Om de topper zit een luxe dubbel gewatteerde tijk. Bij de elektrische variant ontvang je een split-topper.
Levering/Montage
Je dient voor levering na te gaan of alle onderdelen door de ruimtes in je appartement/woning passen. De afmetingen zie je terug onder de specificaties. Twijfel je hierover of heb je een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice!
Indien je kiest voor montage wordt de boxspring tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd. Uiteraard wordt dan ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen. Kies je niet voor montage? Dan wordt de boxspringset tot achter de eerste deur geleverd. De boxspringset wordt zeer zorgvuldig vervoerd maar toch kan het gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat. Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice.