99,95

Volledig verduisterend; helpt bij het beter in slaap vallen
Verkrijgbaar in 150×250 cm of 300×250 cm
Kant-en-klaar geleverd met ogen of haken, eenvoudig op te hangen!
Geeft een luxe uitstraling aan iedere ruimte
Isolerend, geluidswerend en antibacterieel
Wasbaar, kreukherstellend en kleurvast
Van extra zware kwaliteit (250 GSM, A++)
Voor een optimale privacy in iedere ruimte
In 10 prachtige kleuren verkrijgbaar (als jouw kleur niet in het keuzemenu staat dan is deze helaas uitverkocht)
Specificaties
Afmetingen: 150 (ongeplooide breedte) x 250 cm (lengte) of 300 (ongeplooide breedte) x 250 (lengte)
Materiaal: 100% polyester 3-laags geweven
Kwaliteit: A++ , 250 GSM
Ophangsysteem: Keuze uit ogen of haken
Isolerend, geluidswerend en antibacterieel
Wasbaar, kreukherstellend en kleurvast

Artikelnummer: e37bafd3c933 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wil je echt goed uitgerust wakker worden? Dan moeten de omstandigheden natuurlijk goed zijn. Je nachtrust verbeter je allereerst door in een donkere en geluidsarme kamer te slapen. Deze blackout gordijnen zijn verduisterend, geluidswerend en verbeteren hierdoor je slaapomgeving. Naast je slaapkamer zijn deze gordijnen natuurlijk ook perfect voor alle andere ruimtes in huis!
Isolerend en geluidswerend
Deze verduisterende gordijnen zijn ook nog eens isolerend zodat ze de warmte of kou lekker buiten houden en je slaapomgeving verbeteren. Ook heb je minder last van lawaai op straat dankzij de zware geluidswerende kwaliteit. Zo krijg jij weer de nachtrust die je verdient! Naast je slaapkamer zijn deze gordijnen natuurlijk ook perfect voor alle andere ruimtes in huis!
De voordelen zijn eindeloos
Deze prachtige gordijnen zijn isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels. Doordat de gordijnen van zware kwaliteit polyester (3-laags geweven) zijn gemaakt is het tevens onmogelijk om naar binnen te kijken. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en ze krimpen, slijten of verkleuren niet. Daarnaast zijn de gordijnen kreukherstellend en geven ze een zeer luxe uitstraling aan je kamer. De gordijnen worden kant-en-klaar geleverd inclusief ogen of haken zodat je ze direct op kunt hangen. Nu alleen nog even kiezen uit de 10 fraaie beschikbare kleuren en 2 maten 150 (ongeplooide breedte) x 250 cm (lengte) of 300 (ongeplooide breedte) x 250 (lengte).