399,95

Koeling met behulp van koud water
Water tank capaciteit: 15L
3 beschikbare luchtsnelheden
Touchscreen bediening
Kan automatisch draaien van links naar rechts, handmatig omhoog/omlaag in te stellen
Afstandsbeding
Timer fuctie: 0 – 7.5 uur
2 ijselementen
Op wielen verrijdbaar
Specificaties
Voltage input: 220 – 240 Vac – 50/60 Hz
Vermogen: 65W
Class: II
Lengte snoer: 200cm
Luchtsnelheid: 9-10 m/s
Draaibaarheid: 60°
Geluidsniveau: ≤ 63 dB(A)
Afmetingen: 74 x 32 x 37 cm (H x L x B)
Gewicht: 7,1 Kg

Artikelnummer: 7a41ad5ad659 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zomerse dagen kunnen natuurlijk heerlijk zijn maar het komt vaak genoeg voor dat het te warm wordt. Overdag is de temperatuur dan niet meer op pijl te krijgen in de woonkamer om over slaap- en zolderkamers nog te zwijgen. De 15 Liter Aircooler koelt elke ruimte in een handomdraai! En dankzij de afstandsbediening kan je hem eenvoudig bedienen vanaf de bank of vanuit bed.
Deze Aircooler met een extra grote watertank van 15 liter is zeer efficiënt. Vul de tank met water, voeg eventueel de inbegrepen koelelementen toe, en selecteer een van de drie verschillende luchtstroomstande. Hoe kouder het water dat in de tank zit, des te kouder is de uitgeblazen lucht. Heerlijk om je slaapkamer wat af te koelen zodat je lekker kunt slapen of gebruik de luchtkoeler in een benauwde woonkamer.
Wees er dit jaar vroeg bij! We weten allemaal wat er vorig jaar is gebeurd. De bouwmarkten, supermarkten en heel het internet was leeg. Nergens waren de aircoolers nog te koop. De zomers worden warmer en de hitte neemt dus toe! Wij zijn er vroeg bij en willen jullie ook laten genieten van een coole ruimte tijdens een bloedhete zomer. Voorkom misgrijpen en wees er snel bij want OP=OP.