99,95

Altijd weten waar je kind is
Tekstberichten service
Via gratis app te bedienen
Met SOS knop
Specificaties
Meeluisterfunctie
Intercomfunctie (gesproken boodschap versturen)
Tekstberichten service (geen sms kosten)
Wekker/alarm
Camera support
Stand-by tijd: 5 -7 dagen
Stappenteller en slaapkwaliteitmonitor
Lage stralingswaarde
Formaat kast: 50 x 33 x 15 mm (l x b x h)
Scherm: 1,5 inch
HD color beeldscherm
Resolutie: 240 x 240
Polsmaat minimaal 12,5 cm
Gewicht: 39 gram
Frequentie: GSM 850/900/1800/1900MHz
Zonder oplader (opladen via pc of eigen telefoon adapter
Engelstalig menu
Simlock vrij, dus overal bruikbaar
Exclusief SIM kaart

Artikelnummer: 89acaa7e8514 Categorie: Tag:

Beschrijving

Als ouder heb je er regelmatig mee te maken; momenten waarop je even in paniek schiet omdat je niet precies weet waar ze nu weer uithangen?! Zijn ze bij vriendjes, of zijn ze gevlucht naar de speeltuin? Met dit gps-horloge voor kinderen weet je altijd waar je kind is en heb je direct contact. Een leuke gadget voor de kids met praktische voordelen voor de ouders dus! Het horloge is in de volgende drie kleuren te verkrijgen: blauw, roze en wit.
Eenvoudig bellen en een huidsensor
Naast de gps-tracker heeft de gps-watch nog veel meer handige functies. Zo kan je kind, naast het lezen van de tijd ook heel eenvoudig bellen aan de hand van 2 sneltoetsen of tien contacten in het telefoonboek. Hiervoor dien je een SIM kaart in het toestel te plaatsen. Daarnaast heeft het horloge een huidsensor waardoor je een melding krijgt zodra je kind het horloge af doet. Verkeert je kind in nood? Via de SOS knop kunnen zij direct contact met je opnemen.
Bedienen via gratis app
Via de gratis app op je smartphone (iOS en Android) kun je het horloge instellen en bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld een tijd instellen waarop je kind niet gestoord mag worden. Het kids gps-horloge ontvangt die data via gprs dat op een normale simkaart altijd beschikbaar is. Handig!