129,95

Multifunctioneel wasrek met een capaciteit van 20 meter! 
Handig voor binnen en buiten!
Makkelijk in te vouwen en op te bergen
Gemaakt van roestvrij staal en kunststof
Specificaties
Afmetingen droogrek uitgevouwen: (88-145) x 66 x 156 cm
Afmetingen droogrek ingeklapt: 88x 14 x 156 cm
Bestaande uit: 3 lagen, 6 planken en 2 deurhangers
Laadvermogen 40 kg
Materiaal: roestvrij staal en kunststof
Kleur: wit
Geïntegreerde clips
Capaciteit voor spreiding, 20 meter

Artikelnummer: a94262d473e6 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wassen, drogen, strijken en vouwen; niet de meest favoriete klusjes van menig mens. En als je net de tweede was uit de machine hebt gehaald, zie je dat je droogrek alweer vol is. Om het allemaal iets leuker en gemakkelijker te maken gebruik je vanaf vandaag dit uitklapbare wasrek. Zo heb je altijd voldoende ruimte om alle schone was op te hangen. Je kunt zelfs alvast beginnen met sorteren; de hemdjes op het ene niveau, de shirtjes op het andere.
Makkelijk en efficiënt
Je hebt namelijk de keuze uit 3 lagen die verstelbaar zijn in hoogte. De buis bovenaan is aan twee kanten uitschuifbaar. Daar kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk lakens overheen leggen om te drogen. Aan beide kanten is er ook nog een mogelijkheid om kledinghangers op te hangen, zonder dat dit ten koste gaat van de ophangcapaciteit van maar liefst 20 meter. Je kunt tot wel 30 kg aan was laten drogen dankzij de solide constructie. Een hoop cijfertjes dus, maar vooral een hoop ergernis minder. De overhemden drogen op deze manier keurig in vorm, terwijl je topje op zijn eigen verdieping ligt te drogen. Dankzij de handige wielen kun je hem overal in huis kwijt, dus als er visite komt rol je hem gewoon de kamer uit.
Makkelijk in te klappen en op te bergen
Het wasrek is bovendien heel gemakkelijk in en uit te vouwen, dus als de was gedaan is berg je hem eenvoudig weer op. Vandaag fikse korting op de originele prijs. Wassen en drogen doe je vanaf nu een stuk efficiënter en leuker!