149,95

De makkelijkste manier om nauwkeurig temperatuur op te meten
Zeer snel en hygiënisch
Groot en makkelijk af te lezen scherm
Achtergrondverlichting (drie kleuren) en koortsalarm
Gebruiksvriendelijk, gemakkelijke bediening met 1 knop
Slaat 20 meetgegevens op voor betere analyse
Infrarood thermometer, dus keurig op afstand
Zeer accuraat (+/- 0.2 graad) en snel (0.5 seconden)
Specificaties
Meetbereik lichaam: 34°C – 43°C
Meetbereik oppervlakte: 25°C – 50°C
Nauwkeurigheid: +/- 0.2°C/°F
Meetafstand: 2cm – 8cm
Temperatuur eenheid: °C en °F
Gebruiksomgeving: 10°C~40°C (50°F~104°F)
Afmetingen: 155 x 38 x 38 mm
Gewicht: 65 gram (zonder batterij)
Automatisch uit: 10 seconden

Artikelnummer: d6625a5f6c12 Categorie: Tag:

Beschrijving

Snel en hygiënisch je temperatuur opmeten? Dat doe je met deze Infrarood Thermometer. Op een veilige afstand van 2 tot 8 centimeter meet deze handige IR-thermometer binnen 0.5 seconden accuraat je temperatuur op. De beste meting met deze contactloze thermometer gaat simpel en hygiënisch via je voorhoofd!
Contactloze thermometers zijn eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden, want jouw gezondheid staat voorop. Knipper met je ogen en je weet nauwkeurig je lichaamstemperatuur! Op het scherpe displayscherm lees je in no-time af wat de huidige toestand van je lichaam is. Groen? Dan is alles oké! Geel/Oranje? Lichte koorts.. Rood?! Echte koorts. De thermometer is ook voorzien van een alarm bij koortstemperaturen. Compact, robuust en gebruiksvriendelijk, ideaal om in huis te hebben in deze tijd.
Met deze contactloze thermometer meet je niet alleen je lichaamstemperatuur, maar ook de kamer- of watertemperatuur. Ideaal voor babyvoeding, de thermometer geeft snel (0.2 graad) aan of de juiste temperatuur is bereikt. Of meet de oppervlaktetemperatuur van hete, gevaarlijke of moeilijk bereikbare objecten zonder contact.