119,95

Hoogwaardige inductie kookplaat
Vrijstaand model beschikbaar met 1 of 2 kookzones
Inbouw model met 4 kookzones
Met vele veiligheidsfuncties ingebouwd
Schakelt automatisch uit wanneer geen pannen worden herkend, bij te ver verhit, en bij te hoog voltage
Digitaal LED-display
Gemakkelijke touch screen bediening
Specificaties 1 kookzone – vrijstaand
220-240V- 50/60Hz
2000W
Afmetingen plaat: 290x370mm
Product grootte: 290x370x45mm
Specificaties 2 kookzones – vrijstaand
220-240V- 50/60Hz
3500W
Afmetingen plaat: 600x360mm
Product grootte: 600x360x70mm
Specifites 4 kookzones – inbouw
220-240V AC – 50/60Hz
7400W
Afmetingen plaat: 520x590mm
Product grootte: 520x590x58mm

Artikelnummer: bdfd550bf25a Categorie: Tag:

Beschrijving

Niet veel ruimte in de keuken maar wil je wel koken door middel van inductie? De krachtige iCooktop inductiekookplaat biedt uitkomst. Er zijn twee vrijstaande modellen, met 1 of 2 kookzones, beschikbaar die je overal kan neerzetten en meteen in gebruik kan nemen. Daarnaast is er ook een inbouw model met 4 kookzones beschikbaar voor een meer permanente oplossing.
Eenvoudig in gebruik
Op de Soft Touch display stel je gemakkelijk de temperatuur en tijd en functies in. De kookplaten zijn voorzien van automatische uitschakeling wanneer er een minuut geen pan op staat. Maar hij herkent niet alleen pannen, ook een te hete temperatuur merkt hij op door de overhittingsbeveiliging. Het oppervlak is van glas, hierdoor is hij gemakkelijk schoon te maken. Wel zo fijn want dan kan jij snel van je maaltijd genieten.
Hoogwaardige inductie-techniek
iCookTop biedt de meest efficiënte kooktechnologie die er bestaat. Inductiekookplaten warmen enkel op daar waar zich een pan op het vitrokeramisch oppervlak bevindt – terwijl de rest van het oppervlakte nauwelijks opwarmt. Binnen in de kookplaat bevindt zich een spoel die een magnetisch veld creëert. Als er een pot op de inductiezone geplaatst wordt, zal dit magnetisch veld de warmte direct naar de pot geleiden. Er is geen vlam of oplichtend warm oppervlak. Het enige gevolg is een snelle opwarming van het voedsel en de temperatuur kan nauwkeurig geregeld worden. Deze manier van opwarmen garandeert een minimum aan energieverlies en een maximale opwarmingssnelheid.
Veilig koken
De inductiekookplaten zijn uitgerust met extra veiligheidsfuncties waardoor u in alle veiligheid kan koken. Er is geen onbeperkte opwarming en enkel uw pan wordt warm. Indien er geen contact is met een kookpan, of indien de pan gedurende een abnormaal lange tijd op de kookplaat gelaten wordt, zal de opwarming automatisch stoppen. De intelligente warmtecontrolefunctie laat een maximale warmte van 240 °C toe. De detectiefunctie voor kleine voorwerpen zorgt ervoor dat de kookplaat niet in werking kan treden door bijvoorbeeld een theelepel die per ongeluk op de plaat gevallen is.