99,95

Verkrijgbaar in zwart en RVS en in een rond of recht design!
Geschikt voor iedere keuken
Gemaakt van geborsteld RVS voor een luxe matte look
EasyClean technologie voorkomt vlekken op de kraan
Beschikt over keramische schijven
Eenvoudige montage
Geleverd met een extra lange aansluitslang van 70 centimeter
Lange schacht van 6 centimer
Specificaties
Kleur: RVS of Zwart RVS
Design: rond of recht
Lengte schacht: 6 cm
Aansluitslang: 70 cm

Artikelnummer: 2301961f75c3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze kraan van het merk iBella Living is geschikt voor iedere keuken. Hij is gemaakt van RVS en doordat hij geborsteld is heeft het een luxe matte look. De draaibare uitloop zorgt voor groot gebruiksgemak en dankzij de EasyClean technologie worden vlekken op de kraan voorkomen. Daarnaast beschikt deze kraan over keramische schijven die zorgen voor de perfecte dosering van het water waardoor de levensduur aanzienlijk wordt vergroot.
Eenvoudig te monteren De montage is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt door één draaischijf op de schacht te monteren die met de hand vast te draaien is. Hierdoor zijn er dus geen ratels en dopsleutels nodig maar kan de kraan gemakkelijk met de hand worden bevestigd.
Geleverd met extra lange aansluitslang De kraan wordt geleverd met extra lange aansluitslangen van 70 centimeter. De extra lange schacht van maar liefst 6 centimeter zorgt ervoor dat deze kraan op vrijwel ieder aanrechtblad past. De kranen zijn verkrijgbaar in rond en vierkant en in RVS of RVS zwart.