149,95

Ontzettend krachtige 600W zuigmotor met blijvend hoge zuigkracht
Compact en ultra licht in gewicht; makkelijk hanteerbaar
Met verschillende opzetstukken om overal goed bij te kunnen: auto, trap, plafond etc.
Ook als kruimeldief te gebruiken
Met handige opvangbak; geen dure stofzuigerzakken meer nodig (Cycloon)
Voor reinigen van harde vloeren, tapijt, hondenharen, etensresten en nog veel meer
Specificaties
Nominaal vermogen: 600w
Maximaal vermogen: 800W
Voeding: 220-240V ~ 50/60Hz
Capaciteit: 1 liter
Kabellengte: 4 meter
Afmeting: 518 x 148 x 288 mm

Artikelnummer: 2b7650789621 Categorie: Tag:

Beschrijving

Pluizen aan het plafond, stoffige hoekjes, zand op de trap. Geen plezierig aangezicht. En bovendien onnodig. Want het is zo weggewerkt! Zeker als je het juiste apparatuur in huis hebt. Wat de juiste apparatuur betreft heeft u vandaag prijs. Niet alleen is deze Herzberg enorm praktisch, hij is bovendien vandaag erg voordelig!
Krachtige prestaties
Dankzij deze lichtgewicht cycloonstofzuiger heb je een apparaat in huis die je zonder moeite van verdieping naar verdieping meeneemt en waarmee je letterlijk alles schoon zuigt. Van het grofste tot het fijnste vuil, dankzij de krachtige 600 Watt motor wordt het allemaal opgezogen en gedeponeerd in de opvangbak. Niks dure stofzuigerzakken, maar een handige opvangbak die je eenvoudig leeg kunt gooien. Ook dat bespaart je op termijn weer een hoop geld!
Multifucntioneel
De cycloonstofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Dankzij deze opzetstukken en de slimme vormgeving glijdt hij moeiteloos ver onder banken, stoelen en tafels, zodat de hele vloer een goede schoonmaakbeurt krijgt. De handige stofzuiger is ook te gebruiken als kruimeldief zodat je zelfs tafels en kastjes eenvoudig schoon maakt. Doordat de stofzuiger zeer compact is berg je hem ook eenvoudig op in de hoek of kast. Zo blijft de vloer die je net schoon hebt gezogen ook mooi vrij. Met de Herzberg ga je moeiteloos het hele huis door!