40,00

Zeer krachtige USB WiFi adapter, 802.11b+g+n,Snelheid tot 300 Mbps, stream probleemloos online films en muziek,Beveilig je netwerk met WEP, WPA of WPA2 beveiliging,Werkt met alle laptops en PC’s met een vrije USB poort

Artikelnummer: 686f265704dd Categorie: Tag:

Beschrijving

WiFi netwerkHelaas kunnen er problemen ontstaan wanneer je gebruik maakt van een WiFi netwerk. Je kunt last hebben van een zwak signaal. Dat kan verschillende oorzaken hebben: wellicht gebruiken meerdere mensen tegelijk het internet, gebruiken je buren per ongeluk het internet of heb je erg dikke muren. Het kan ook voorkomen dat het WiFi signaal gewoonweg niet sterk genoeg is om iedere kamer in huis te bereiken, waardoor je betere ontvangst hebt in bepaalde ruimtes en slechte ontvangst in andere ruimtes. Hiervoor bieden wij een eenvoudige oplossing: deze WiFi repeater van Gembird.
Eenvoudig in gebruikDeze WiFi repeater lijkt op een soort kastje, die je eenvoudigweg in USB poort steekt.  Dit doe je in de ruimte waar je een zwak signaal hebt. Deze WiFi repeater pikt het signaal op en herhaalt het signaal..Hierdoor krijg je ook in een ruimte waar je normaal zwakke WiFi had, een veel beter signaal. Ze zijn makkelijk te configureren en je kunt WiFi repeaters verplaatsen waar en wanneer je wilt. Ideaal.