79,95

Slimme weegschaal met draadloze functie voor smartphone/tablet en App-gebruik
Rode LCD Display voor gemakkelijk en snel aflezen van de informatie
Temperatuur en batterijniveau indicator en automatische on/off functie
4x zeer gevoelige voetsensoren
Meet: lichaamsgewicht, BMI, lichaamsvet, spiermassa, water, botmassa, BMR en nog veel meer. Zie applicatie voor alle eenheden.
Tot 8 verschillende gebruikers per account (volwassenen, kinderen, gasten)
Antislip voetjes met veiligheidsglas (6mm)
Gratis applicatie in meer als 16 talen, waaronder Nederlands, en voor Apple-gebruikers met iOS 8.0 of hoger en Android-gebruikers met 4.3 of hogere software
Specificaties
Capaciteit: 3K – 180KG/6.6LB-396LB / 29 STONE max
Afmetingen: 280 mm x 280 mm x 20 mm
Draadloos: Bluetooth versie V4.0 en hoger
Eenheid: KG/LB/ST
Energiebron: 2x AAA-batterijen (niet inbegrepen)
Lage batterij indicatie: 2.4V±0.2V, display “Lo” en gaat uit
Maximaal aantal gebruikers: 8 per smartphone/account
Inclusief gebruikershandleiding
Gebruiken met: iOS 8.0 of hoger en Android-gebruikers met 4.3 of hogere software
Antislip voetjes met veiligheidsglas (6mm)

Artikelnummer: c388323879fa Categorie: Tag:

Beschrijving

Een complete lichaamsanalyse dankzij deze slimme weegschaal met applicatie. Ga op de geavanceerde FlinQ Bluetooth Weegschaal staan en je ziet direct op je telefoon hoe je er lichamelijk voor staat. Ontvang tot wel twaalf belangrijke parameters over de gezondheid van jouw lichaam. Deze weegschaal is perfect voor mensen die willen afvallen of voor mensen die hun gezondheid beter in de gaten willen gaan houden.
Gezondheidscoach
Deze slimme weegschaal is eigenlijk jouw gezondheidscoach. Dankzij de geavanceerde technologie worden verschillende dataeenheden gesynchroniseerd naar je telefoon nadat je op de weegschaal gaat staan. Deze datapunten geven inzicht in de vitale gezondheid van jouw lichaam.
Meet belangrijke datapunten
De slimme Bluetooth weegschaal geeft onder andere inzicht in: lichaamsgewicht, BMI, lichaamsvet, spiermassa, water, botmassa, BMR en veel meer, maar ook de temperatuur van de omgeving op het moment van gebruik. De datapunten worden geanalyseerd en gearchiveerd zodat je de voortgang kan bijhouden in de loop van de tijd. Per telefoon kunnen er 8 profielen worden aangemaakt via de app. De weegschaal is dus voor het hele gezin te gebruiken, elk familielid heeft een eigen profiel.
Slim design
De weegschaal is dun,licht en heeft een strak design met een helder rood LCD display zodat deze ook in het donker te gebruiken is. De weegschaal heeft een dik en stevig gehard glas en is dus niet kapot te krijgen. Het maximale gewicht wat de weegschaal aan kan is 180 KG. Vier symmetrisch geplaatste sensoren zorgen voor maximale meetnauwkeurigheid met de drukpunten onder de voeten. Omdat het een compacte en dunne weegschaal is kan deze makkelijk opgeborgen worden onder de kast of onder het bed.