FlinQ Luxe Prullenbak Met Sensor 60L – Verwijdert Nare Luchtjes Met UV-Lich …

299,95

Maar liefst 60 liter capaciteit, verdeeld over 3 compartimenten
Elimineert geurtjes met Photocatalyst-functie
Handige afvalzakhouder voor de grote en kleine bak
Gemakkelijk scheiden van je afval, milieuvriendelijk
Geruisloze soft close sluiting van deksel!
Zeer snelle, gevoelige sensorprullenbak
Strak design voor in de keuken of op kantoor
Antislip, houdt de prullenbak op zijn plaats
Soft wieltjes voorkomen krassen en beschadigingen aan de vloer
Als een kleur niet meer is te selecteren dan is deze helaas uitverkocht. OP=OP
Specificaties
Gemaakt van RVS, PP, ABS
Afmetingen: 42 cm x 31.5 cm x 82.5 cm
Gewicht: 8.7 kg
Afmeting met deksel open: 108 cm
Capaciteit: 60L totaal met 3 compartimenten (1x 36L + 2x 12L)
Batterij voltage: 6x 1.5V of 6x 1.2V
Werkt op 6x AA batterijen (niet inbegrepen)

Artikelnummer: 1c9286d66e46 Categorie: Tag:

Beschrijving

Opgeruimd staat netjes, maar netjes opruimen is nog veel fijner. Dat doe je met de Flinq RVS Prullenbak met Sensor! Strak design, en nog beter: effectief en handig in gebruik. Met de supersnelle en gevoelige sensor open je simpel en snel de klep van de prullenbak en gooi je je afval weg. De klep van de afvalbak sluit naadloos aan, waardoor ieder vies geurtje binnenblijft. Zeer hygiënisch door het contactloze gebruik, een must-have in je keuken!
Photocatalyst geurtjes eliminatie
De binnenkant van de prullenbak is voorzien UV-licht photocatalust functie. Deze functie ontleedt geurtjes en schadelijke gas door snelle elektronen te genereren in de lucht binnenin de luchtreiniger. (Dit is volkomen veilig voor de gebruikers van de ruimte, omdat de elektronen nooit het systeem verlaten.)
Een capaciteit van 60 liter
De Flinq Prullenbak heeft een capaciteit van 60 liter(!) verdeeld over drie verschillende compartimenten. Scheid daardoor effectief je plastic, oud-papier en restafval en draag je steentje bij aan het milieu! Recyclen was nog nooit zo makkelijk. En je opent alleen de afvalbak die je op dat moment nodig hebt, waardoor je minder vaak last hebt van de verspreiding van geuren. Ideaal! De zak blijft op zijn plek door de stevige binnenring. De onderste twee bakken – elk 12 liter – zijn voorzien van wieltjes, waardoor je deze eenvoudig en snel openschuift. De nieuwste wieltjes zijn gemaakt van een zacht materiaal om krassen op de keukenvloer te voorkomen. De onderkant is antislip waardoor de RVS-prullenbak op de plek blijft waar jij hem wilt hebben.Contactloos openen en sluiten van je prullenbak
Hou je hand voor de sensor en de prullenbak reageert met het openklappen van de deksel. De prullenbak sluit automatisch na 5 seconden. Wil je de prullenbak toch langer open hebben staan, houd dan je hand voor de sensor! De sensor voorkomt vingerafdrukken op je meest functionele apparaat in je keuken. In de keuken is hygiëne natuurlijk belangrijker dan waar ook in huis of op kantoor. Contactloos openen en sluiten van je prullenbak draagt hier enorm aan bij.
Welke afvalzakken heb ik nodig?
Voor het grootste compartiment kun je het best kiezen voor Swirl 60L trekbandzakken of Dumil 60L trekbandzakken. Wij raden de Swirl-variant aan, die je zowel in de winkel als online kunt aanschaffen. Kies bij de onderste twee compartimenten voor een 20/25L afvalzak. Voor het kleine afvalbakje is het handig om een 10/12L zak te gebruiken.

Back to Top