Fiat Professional Kettingzaag Met Accu – Snoeien Zonder Snoer! …

199,95

Elektrische, oplaadbare kettingzaag
Langer zaagblad dan andere modellen: 15 cm lang
Krachtige accu levert 600W snoerloos vermogen
Zelfs geschikt voor het zware snoeiwerk en dikke takken
Lichtgewicht en compact formaat
Musthave voor iedere klusser
Met mooie bewaarkoffer
Specificaties
Afmetingen product: 11 x 13 x 40 cm
Lengte zaagblad: 15 cm
18 vol accu levert 500 watt vermogen
Maximaal vermogen: 600 Watt
4100 omwentelingen per minuut
Accu is in 60 minuten volledig opgeladen en is zo’n 40 minuten te gebruiken
Taal handleiding: Nederlands, Engels, Frans, Duits

Artikelnummer: dcec6b7de6f1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Heb jij ook groene vingers? Heb jij een voor- of achtertuin die je met liefde het hele jaar door bijhoudt? Dan is deze draadloze kettingzaag van Fiat Professional de perfecte match voor jou!
Snoeien zonder snoer!Al die mooie bomen, struiken en heesters in je tuin wil je natuurlijk zo gezond mogelijk houden. Hiervoor zul je ze regelmatig moeten onderhouden door ze een goede snoeibeurt te geven. En waarmee kan dat nou makkelijker en effici├źnter dan de draadloze kettingzaag van Fiat Professional? Met deze draadloze kettingzaag werk je zonder moeite je favorietje boom of struik bij. Niet langer de onhandigheid van een tang, waarbij sommige takken een onmogelijke taak zijn. Nee, met deze kettingzaag, zaag je er met gemak doorheen. De kettingzaag is geschikt voor takken met een dikte tot en met 15 cm.
HandigheidDoor het lage gewicht en kleine design is deze ketting zaag gemakkelijk met 1 hand te bediening. Met de bijgevoegde koffer kun je hem overal makkelijk mee naartoe nemen. Verder is de kettingzaag ook niet moeilijk om in elkaar te zetten en kun je zo aan de slag. De batterij duurt 60 minuten om volledig op te laden en is zo’n 40 minuten te gebruiken.

Back to Top