49,95

Veilig en snel alles inspecteren, wat en waar je maar wilt!
Eenvoudig connectie maken met uw smartphone of tablet
Flexibele en harde snoer van maar liefst 3,5 meter
Zeer hoge cameraresolutie voor een scherp beel
Geleverd in design beschermetui met extra accessoires
De batterij gaat vol tot wel 2 uur mee
Voor zowel Android als IOS gebruikers
Specificaties
Batterij: 800 mAh
Input: DC5V 500 mAh/1A
Gewicht: 180 gram
Lengte snoer: 3,5 meter
Android / IOS gebruik
Doorsnee snoer: 8mm
Brandpuntafstand: 8-50 cm
Batterij gebruikstijd: 1,5 tot 2 uur max
Camera resolutie: HD 1280*720P (meer via de app)
Sensor pixels: 2 miljoen
Inclusief handleiding NL-EN-DE-FR
Inclusief beschermetui en extra accessoires

Artikelnummer: a3c740d24fc5 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zit de goorsteen weer eens verstopt? Of heb je iets waardevols laten vallen in het ventilatierooster? Wil je die moeilijk toegankelijke ruimtes eenvoudig kunnen inspecteren? Kies dan voor deze waterdichte FlinQ WiFi HD Endoscoop Pro Camera! Met het 3,5-meter lange harde en buigbare draad kom je eenvoudig op veel plekken waar je eerst niet bij kon. De 2 miljoen pixels en hoge HD cameraresolutie zorgen voor een scherp en accuraat beeld van de ruimte die je wilt achterhalen.
Een sterk, hard en kwalitatief goed snoer De FlinQ WiFi HD Endoscoop Pro heeft een sterke en harde kwaliteit snoer, dat zich desondanks flexibel door allerlei ingangen en buizen beweegt. De batterij – 800 mAh – gaat vol tot wel 2 uur mee. En is de HD Endoscoop Camera leeg, dan laad je deze in pakweg 2,5 uur weer volledig op!
Eenvoudig snel verbingen met smartphone of tablet De FlinQ WiFi HD Endoscoop Pro maakt eenvoudig en snel verbinding met je smartphone of tablet, waardoor je de opname van de camera duidelijk op je mobiel ziet verschijnen. Met je andere hand houd je het bedieningspaneel vast, waarmee je de endoscoop kan bedienen, met of zonder het gebruik van de app en de smartphone of tablet. In de uitgebreide handleiding (vier talen waaronder Nederlands) wordt je precies uitgelegd wat je met de endoscoop kan. En dankzij de meegeleverde hardcase en vele accessoires kan je veilig en snel alles inspecteren, wat en waar je maar wilt!