79,95

Ondersteund draadloos en bedraad opladen!
Groot laadvermogen van maar liefst 10.000mAh
Hoogwaardige li-ion batterij met indicatie lichtjes
Ook als een gewone powerbank te gebruiken via USB uitgang
Hoogwaardige chip met snellaad ondersteuning
Inclusief oplaadkabel
Specificaties
Afmetingen: 135x73x19mm
Materiaal: ABS Plastic
Capaciteit: 10000 mAh
USB Input: DC 5V 2.1 A
USB Output: DC 5V 2.1 A
Draadloos input: DC 5V 750mA
Draadloos output: DC 5V 1A
Kan smartphones en tablets opladen die voorzien zijn van de Qi technologie

Artikelnummer: 6a338fd81d16 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wil je met je smartphone of tablet nooit zonder stroom komen te zitten? Dan is deze draadloze powerbank ideaal en handig om altijd bij je te hebben. Smartphones, voorzien van Qi technologie, kan deze draadloze powerbank met gemak opladen. Met deze techniek is het niet nodig om je mobiele apparaat met een kabel te verbinden om op te laden. Het enige wat je hoeft te doen is je smartphone of tablet op de powerbank te leggen. Zo simpel is het! Ondersteund je telefoon geen draadloos opladen? Dan kan je de powerbank altijd nog gebruiken met oplaadkabel.
10.000 mAh batterij
Wat deze powerbank zo sterk maakt is de krachtige interne li-ion 10.000 mAh batterij. Deze batterij heeft voldoende energie om een tablet volledig op te laten of een smartphone tot wel 4 maal opnieuw te voorzien van extra energie!
Eenvoudig te gebruiken
Het draadloos opladen van een smartphone of tablet met deze draadloze powerbank werkt heel eenvoudig. Je legt het apparaat op de powerbank en voilà het opladen start direct en automatisch. Met de bijgeleverde USB-laadkabel kun je de powerbank ook heel gemakkelijk zelf weer opladen via USB of netstroom.