79,95

Voorkom schade aan tuin en andere eigendommen
2 varianten beschikbaar: werkzaam op batterij en werkzaam op zonne-energie
Verdrijft ongewenste dieren in je tuin d.m.v. geluidsgolven
Verdrijft ook andere ongewenste dieren zoals ratten, muizen en vossen
Behoud je mooie tuin, auto en spullen
Het ultrasone geluidssignaal is niet te horen door mensen
Uiterst milieu- en diervriendelijk
Voorzien van bewegingssensor
Voorkom autoschade of zelfs autobrand door steenmarters!
Specificaties
Bewegingsdetectie geactiveerd door passieve infrarood-sensor
Wanneer de sensor bewegingen detecteert, wordt het ultrasone geluid en LED-flitslicht geactiveerd
Waterafstotend: IPX4
Bereik: maximaal 8 meter, 110 graden/70m2
Afmetingen batterijen uitvoering: 13,6 x 7,5 x 13 cm (4 x AA batterijen niet inbegrepen)
Afmetingen zonne-energie uitvoering: 9.5 x 6 x 12.9 cm

Artikelnummer: 482789d10454 Categorie: Tag:

Beschrijving

Honden, katten en andere dieren kunnen je beste vrienden zijn, maar af en toe kunnen ze ook wel eens voor overlast zorgen. Dit is ook gebleken uit een recent artikel van het NOS. Hierin staat dat de steenmarter oprukt en enorm veel schade en overlast veroorzaakt. Steeds vaker nestelen steenmarters zich onder dakpannen van woningen. Daar laten de dieren voedselresten en uitwerpselen achter, die voor stank- en vliegenoverlast zorgen. Bovendien eten marters ook het glaswol-isolatie op. Het resultaat hiervan? De dakpannen eraf halen en het dak vernieuwen. Kosten? Ruim 20.000 euro. Steenmarters staan er bovendien ook bekend dat ze zich in auto’s nestelen en daar de leidingen van kapot knagen. Volgens het NOS is de overlast nu erger dan ooit. Daar moet toch een oplossing voor zijn? En niet zomaar een oplossing: het moet uiteraard zo diervriendelijk mogelijk worden opgelost. Gelukkig is dat er nu, dankzij deze dier- en milieuvriendelijke ultrasone verjager!
Verjaagt alle ongewenste dieren
Niet alleen steenmarters kunnen voor overlast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan honden, katten of knaagdieren die in je tuin graven of hun behoeftes doen tegen je heg. Door middel van deze ultrasone verjager kan overlast veroorzaakt door bijvoorbeeld honden, katten en muizen gemakkelijk en veilig worden verholpen. De verjager maakt gebruik van een infrarood signaal en werkt direct zodra er een indringer is gesignaleerd. Dit gebeurt door middel van een (voor mensen onhoorbaar) ultrasoon geluidssignaal, dat in werking treed zodra het beestje jouw tuin in komt.
Ontzettend effectief
Dit keer hebben wij twee verschillende verjagers in de aanbieding: een verjager werkzaam op batterijen en een verjager werkzaam op zonne-energie. Beide dierenverjagers werken door middel van een ultrasoon geluidssignaal, dat in werking gaat zodra het beestje jouw tuin in komt. Dieren ervaren het geluidssignaal als storend en zullen maken dat ze wegkomen. Maar maak je geen zorgen, want deze ultrasone katten-, honden-, muizen- en marterverjager is uiterst diervriendelijk en behoort zelfs tot één van de meest milieu- en diervriendelijke manieren van verdrijven en verjagen. De verjager werkt door middel van een bewegingsdetectie, geactiveerd door een passieve infrarood sensor. Wanneer de sensor bewegingen detecteert, wordt gedurende een aantal seconden het ultrasone geluid en het LED-flitslicht geactiveerd. De frequentie is regelbaar en de verjager is bovendien waterafstotend.f
Dier- en milieuvriendelijk
De ultrasone verjager is geschikt om alle ongewenste dieren uit uw tuin te houden, zoals katten, honden, vossen, steenmarters, muizen en ratten. Hang de verjager op, of steek de verjager in de grond. Geen giftige stoffen, geen gevaar voor mens en dier, geen verontreiniging van de lucht, bodem of grondwater. Reukloos, diervriendelijk en uiterst effectief. Profiteer snel van deze aanbieding en bespaar vele euro’s. Overlast van dieren in de tuin is vanaf nu verleden tijd!