999,95

12,5 inch Dell Laptop E7250 (Refurbished, Grade-A)
Snel opstarten en programma’s laden dankzij razendsnelle 128GB SSD opslag
Ook geschikt voor zware toepassingen dankzij Intel Core i5 processor en 4GB DDR3 werkgeheugen
Startklaar geleverd met Windows 10, het nieuwste en beste besturingssysteem van Micrcosoft
Voorzien van 2 x USB 3.0-poorten, HDMI-poort, WiFi, webcam en nog veel meer
Uitstekende batterijduur en zuinig in gebruik
Keuze uit QWERTY- of AZERTY-toetsenbordindeling (zolang de voorraad strekt)
1 jaar garantie, net zoals in de winkel

Artikelnummer: 4470377607c9 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ga je een nieuwe laptop kopen? Met de Dell Latitude E7250 maak je een uitstekende keuze! Deze compacte 12,5 inch laptop komt uit het zakelijke segment van Dell en is razendsnel met zijn Intel Core i5 processor en 4GB DDR3 geheugen. Snelheid krijgt een nieuwe betekenis!
Voldoende opslagruimte
Met de Dell Latitude heb je meer dan voldoende opslagruimte voor al je bestanden en programma’s. Daarnaast start je vliegensvlug op met de 128GB SSD. In no time ben je online en vlieg je door alle applicaties. Ook is deze laptop voorzien van HDMI, mini-displayport, WiFi en 3 USB 3.0 poorten.
Betere prestaties
Een SSD is veel sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor veel sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook veel minder stroom. Dus betere prestaties en minder energieverbruik.
Refurbished laptops
Deze Dell laptops zijn refurbished. Dat betekent dat deze laptops optisch en technisch in perfecte conditie zijn. Uiterst zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van de laatste stuurprogramma’s en updates. Mogelijk zijn er lichte gebruikerssporen aanwezig. De laptops worden geleverd met 12 maanden garantie.